Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupiłam, ponieważ moja spacerówka nie ma przykrycia na nóżki, a nie bylam pewna do końca, czy dopasuję jakąś gondiole do stelaża wózka. Do gondoli nie kupuję pościeli, na początku mała bedzie jeździła w zimowym śpiworku, a jak się zrobi cieplej, to mam taki cieńszy wiosenny śpiworek. A ten zimowy to spokojnie użyję jeszcze na dwie następne zimy do spacerówki.
Jak mi córka pomoże to wkleję zdjęcie jak się prezentuje śpiworek w gondoli X-landera na stelażu Jaguara TRAXXA zupełna mieszanka a wszystko elegancko pasuje.
nie karola-04,to nie ja, nie wiem czy sobie juz nie odpuszcze kombinezonika do porodu...do domu maluszka przywiozę w kocyku dobrze zawinietego, a jak przyjdzie pora na wyjście to coś już kupię i bede wiedziała jak ze wzrostem...
myślałam że to Ty bo to ta sama osoba co walczyła o tamten niebieski. No ja też muszę jakiś kocyk kupić i rożki chyba ze dwa tylko muszę fajne wyszukać. Kiedyś ktoś tu polecał takie i chyba taki zamówię Becik Rożek z Haftem Termofrotte - by 4baby (155200395) - Allegro
Poza tym kupiłam dziś na allegro kilka bodziaków, komplecików i takich tam pierdółek dla maleństwa..teraz tylko czekac na paczuszkę...kupiłam juz kiedyś tej firmy body i bawełenka ma tak super jakość,ze nie bałam sie zakupu na allegro,że coś z gatunkiem bedzie nie tak