Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Zamiast sprzatac powinnam była wejsc na Allegro
.anoo powinnasA mi przelecialy 3 fajne aukcje.Zamiast sprzatac powinnam była wejsc na Allegro
.

a byly uzywane moze ktos sie pomylil bo naprawde kurteczka na deszcz ortalion fakt mothercare ale 60zł taka cieniutka
dla mnie to zbyt drogo bo i tak zadko sie to ubiera no chyba ze ktos w angli mieszka 
Ja to robie od roku caly czasa ja za niedługo bede sprzedawać troszke ciuszków na allegro, także ciocie szykujcie się :-):-) na zakupy ;-)
;-)o takieW deichmanie są jeszcze przeceny na buciki dla naszych brzdąców. Kupiłam wczoraj Wiktorii trzewiki całe ze skórki w środku i na zewnątrz za 29 zł, bordowe z rózowymi kwiatkami w dwóch odcieniach. Wybór duży dla dziewczynek i chłopców, ceny zachęcające, nawet bym nie pomyslała![]()
tylko dla naszych pociech to bedzie za male no a dla mnie zdecydowanie nie ta płeća ja za niedługo bede sprzedawać troszke ciuszków na allegro, także ciocie szykujcie się :-):-) na zakupy ;-)