lil kate
Mama lutowa'07 Fan(ka)
Tak jak juz pisalam mam juz od dawna wszystko dla dzidzi, ale dzis przy okazji wizyty w markecie z mama kupilam oliwke (ktorej wczesniej nie planowalam kupowac bo mam mleczko), wiekszy zapas mokrych chusteczek (powoli pakuje juz nasza wozkowa torbe na spacery i wyjscia
), dwie pary rajstopek malenkich (kolezanka polecala do body zamiast polspiochow) i ksiazeczke z bajka o kocie w butach (obowiazkowo z twardymi karteczkami). to tak tylko po to zeby sobie humor poprawic
), dwie pary rajstopek malenkich (kolezanka polecala do body zamiast polspiochow) i ksiazeczke z bajka o kocie w butach (obowiazkowo z twardymi karteczkami). to tak tylko po to zeby sobie humor poprawic
Tego jest tyle w sklepach że nie wiem za co sie zabrać. Nawet widziałam takie niby uspakajające

). a te uspokajajace to chyba johnsona, a te podobno najczesciej uczulaja:-( ale moze niekoniecznie
Chusteczki, oprócz Nivejki, mam jeszcze Pampers sensitive i Dzidziuś. Bepanthen i Sudokrem do pupy, Bambino krem do pielęgnacji taki bardziej uniwersalny, chciałabym jeszcze dokupić oliwkę Hipp (faktycznie śliczny zapach) ale jakoś nie mogę jej nigdzie dostać.