reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

mysia23, ja i moja mama, poniewaz juz mala wszysciutko ma to teraz kupujemy zabaweczki i ksiazeczki (ja sklaniam sie ku tym drugim zdecydowanie). i ostatnio zamowilam kilka z wydawnictwa "muchomor". jakies takie ambitniejsze mi sie wydaja niz te disneyowskie:tak:

Wydawnictwo Muchomor - ksi

reklama
ale wam zazdroszczę że już wszystko macie. Ja to mam poczucie że nic nie mam :eek: . Ciekawe ile jeszcze muszę czkeać na wyrko. Zamówiłam tydzień temu w MAMA I JA w Gdańsku i czekam. Przewijaka też nie mam całkiem mi to wypadło z głowy :baffled: no i do tego jeszcze ostatnie egzaminy dziś i jutro.
Ale za to dostałam pościel i rożek z firmy 4BABY jest extra. Polecak każdej na allegro jak mam niebieską suuuuper.

Jakaś roztrzepana jestem. cvo ja jeszcze potrzebuję ?????:-( No i ta szkoła :szok:

swietna ksiazeczka, dzieciaki uwielbiaja takie zabawy :tak:

dziewczyny, czy na swoich zakupowych listach macie muszle laktacyjne? jak myslicie warto miec? bo ja sie zastanawiam czy warto wydac na to ok 40zl, pamietam, ze w pierwszych tyg karmienia same wkladki czy sam stanik bardzo mi ocieraly poranione brodawki i tak sie zastanawiam czy juz sie nie zabezpieczyc, Avent ma w sprzedazy takie, ktore i wentyluja poprzez staly dostep powietrza zapobiegajac otarciom o bielizne i zarazem maja opce zbierania pokarmu, bo pamietam, ze podczas karmienia jedna piersia z drugiej mi tryskalo. Co myslicie?

Ja nie kupiłam muszelek ale jeśli tylko stwierdzę, że są potrzebne to wyślę szybko po nie swojego do sklepu :tak: Szczerze mówiąc to nie bardzo sobie wyobrażam, że miałabym mieć takie ilości mleczka bo na razie NIC, ani śladu, ni znaku, że produkcja powoli rusza :-( Martwię się, czy wogóle coś z tego mojego karmienia będzie.. moja mama nie miała pokarmu wcale :-( No ale to się okaże.. będę się starała ze wszystkich sił.

nie powiem tez sie zastanawiam ale nie wiem jeszcze do konca .

pamietam ten ból !!!!!!!!!!!!!!!!!1:sick::sick::sick:
Tak prawde mowiac to zobacze jak urodze czy sie nada i wtedy kupie lub maz jak mu napisze na karteczce i pokaze w necie jak wyglada to kupi !!!!!!!!;-)
jakos dziwnie w tej ciazy jak byłąm pierwszy raz to miałam problem z wklesłymi brodawkami a teraz mam od samego poczatki wielkie stajace BRODAWY
(jak w tej reklamie gum)hehehehehhe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ja to zyje w jakiejs wielkiej nieswiadomosci jak to bedzie:baffled: na szczescie mam pod nosem duzy sklep z akcesoriami taki jak np. swiat dziecka to w razie czego nawet sama po te muszle wyskocze:tak:

reklama
Joasiek, a ta ksaizeczka to super. ostatnio nawet jak mnie maz masowal to sobie przypomnalam jak moaja mama robila mi takie masazyki z wierszykami. i tu w spisie tresci widze ze sie niektore powtarzaja:tak: tez musze to kupic!!:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry