reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a teraz mam od samego poczatki wielkie stajace BRODAWY
(jak w tej reklamie gum)hehehehehhe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agusia9915 ta reklama w tymi 10-centymetrowymi brodawkami to dla mnie jakiś koszmar jest hehehe... nie mogę na nią patrzeć po prostu, idiotyzm w najczystszej postaci :-D :-D :-D

Joasiek, a ta ksaizeczka to super. ostatnio nawet jak mnie maz masowal to sobie przypomnalam jak moaja mama robila mi takie masazyki z wierszykami. i tu w spisie tresci widze ze sie niektore powtarzaja:tak: tez musze to kupic!!:laugh2:

Ha! Wiedziałam że Ci się spodoba lil kate :-D "Masażyki" to może za dużo powiedziane bo kojarzą mi się z masażem bardziej, a tu w tych wierszykach chodzi raczej o zabawy w rodzaju "Idzie rak nieborak" ale i tak myślę, że to wartościowa książeczka dla takiej niedoświadczonej w zabawach z dziećmi mamusi jak ja, dlatego chciałam ją tu delikatnie zareklamować ;-) :tak:

Joasiek super ta książeczka, ciekawe czy można ją dostać gdzieś indziej bo ja totalnie nieallegrowa jestem... autorka jest bardzo cenionym psychologiem dziecięcym, jej psychologia kliniczna to prawie biblia na studiach :-)

Joasiek, mysle ze to cudowny sposob na zabawe z dzieckiem! moze o tym swiadczyc fakt ze ja i moj maz do tej pory to wspominamy 9on w wykonni ukochanej babci, ja - mamy). Ja slyszalam kiedys w programie "mamo juz jestem" ze Zawitkowski zachwalal bardzo ta ksiazke, ale to jeszcze jak w ciazy nie bylam i mi totalnie z glowy wylecialo:dry: ale kal juz kilkakrotnie wspomnialam na szczecie mamy ciebie to nam o takich gadzetach nie dasz zapomniec:laugh2:

agusia9915, to straznie chyba nipeorzyjemne uczucie :eek:

Wiśnia
, ty to jeszcze Izke tymi masazykami szybciej uraczysz niz malenstwo. no wlasnie jak bedzie miala na imie bo nie przyswoilam chyba :baffled:

agusia9915, naprawde jest w az tak strasznym stanie?
A moze wystarczy jakis ładny pokrowiec-na allegro takie z frotki sa calkiem fajne-jakis czas temu widziałam po 10zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry