reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja wlasnie 2 dni temu zarobilam negatywa za to,ze postawilam neutrala.Ja ze swojej strony wywiazalam sie super,a dostalam za to nega:angry::angry::angry::angry::angry:.
Wscieklosc mnie wziela.
Kupilam dzieciakom zestaw ksiazek angielskich(ucza sie anglika,ja tez:-p) i pan napisal ,ze kartki nie porwane.Okazalo sie,ze mialy porozrywane okladki.Dla mnie okladka jest rowniez kartka,bo ma nr 1 w ksiazce!!!!!!!!!!!

No widzisz Tycia, niektórzy postępują po świńsku :crazy: Negatyw dla kupującego nie powinien niczego innego obejmować, jak tylko opóźnień w zapłacie czy też całkowitego braku zapłaty.

ale jakby ktos nie wiedział to wystawianie komentarzy po transakcji jest dobrowolne...nie ma w regulaminie takiego punktu ,ze to OBOWIEZEK...........................:rofl2:byłby mile widziany komentarza

Moim zdaniem system komentarzy byłby sprawiedliwy wtedy, gdy obowiazkowo jako pierwszy komentarz wystawiałby sprzedający po otrzymaniu kasy.Kupujący wystawiałby jako drugi bez obawy , bez obawy ze ktos sie zemsci.

Ja ostatnio wystawiłam negatywa ale jeszcze nie dostałam odwetu.
Mysle ,ze to kwestia czasu:baffled:

Masz rację, Madzix, komentarz pierwszy powinien wystawiać ten, dla którego transakcja jest już zakończona.

A to nasze dzisiejsze zakupy:
1. Telefony z intercomem kupione w Carrefourze za 14 zł (kabelek 3m)
2. Drewniane puzzle zakupione na Allegro, ale do odbioru w Bydgoszczy za 7 zł (takie same Gosia kupiła zdaje się)

Załączniki

• telefony z intercomem.JPG
    telefony z intercomem.JPG
    676,5 KB · Wyświetleń: 31
  • Miś w skrzyneczce.jpg
    Miś w skrzyneczce.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 29
Agusia,wiem,ze komentarze sa dobrowolne...Chcialam jednak obiektywnie ocenic sprzedajacego:wściekła/y:.Mam juz dwa negatywy,oczywiscie odwetowe:wściekła/y: i jednego neutrala:-D.Mam to w nosie:rofl2:.
Kondzio wczoraj dostal od babci bardzo podobny pociag,oczywiscie dyche drozszy w Smyku:baffled:,ale bardziej kolorowy:tak:
DREWNIANY SKŁADANY POCIĄG - KOLEJKA (470442759) - Aukcje internetowe Allegro
Super sie nim bawi:tak:

Kasiu,fajne zakupy:tak:.Moje starszaki miały kiedys taki telefon;-):tak:

reklama
Kasiad super zakupy, napisz mi proszę jak sprawdzają się telefony, czy nie przerywa i dobrze słychać. My musimy takie kupić, żebym mogła mieć kontakt z dziećmi jak będą na górze;-)

Do góry