reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Patch, dziś Paulina z Oliwką długo się bawiły telefonami (Paulina siedząc u siebie w pokoju, a Oli u nas), rozmawiało im się dobrze i nic nie przerywało. Sam telefon jednak to typowa plastikowa zabawka, więc nie sądzę, żeby długo to działało, zresztą za 14 zł nie ma co się zbyt dużo spodziewać :sorry2: Jeśli chcesz coś takiego kupić dla kontaktu góra domu - dół domu to proponuję jednak coś bardziej profesjonalnego:
Krótkofalówki i Walkie-talkie - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Myślę, że się pomylił w opisie aukcji, bo ma też większe opakowania, gdzie ubiera się rodzinę misiową i tam jest rzeczywiście 18 puzzli. Jednak wcześniej nie przyglądałam się aż tak dokładnie aukcji z rodziną misiową, bo może bym się zorientowała, że coś tu nie gra.
Napisałam narazie do gościa, że miało być 18 puzzli a jest 9, zobaczymy co mi odpisze :confused:
Pewnie mnie przeprosi za pomyłkę w aukcji i tyle...
Oj, ostatnio mam pecha do Allegro :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
a kto wie moze z okazji mikolajek juz za pasem i smutnych oczy dziecka dosle kolejne puzle. ja jak raz pisalam ze piaskownica sredniej jakosci i dam neutrala i ze jej nie odesle bo dzieci sie ucieszyly na jej widok itd. to jak to sie skonczylo
szymcio dostal fajny fotelik na ktorym uwielbia siedziec caly z gabki wygodny a kosztowal 60zł :tak:

Do góry