reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

:-D może się uda i na trzecie namówić zawsze można spróbować;-)

Może jak już zdecydujemy się na coś własnego, a nie wynajem:-p Zobaczymy, ale pewnie nie:sorry2:

a sukieneczkę chyba taką Milenka od taty dostała ;-):tak:

Zgadza się:tak: Milenka ma taką;-)

Zestaw z Pepą fajowy, ale cena odstrasza:rofl2:

Rosmerta świetne bojówki:tak: Muszę Vicka zaopatrzyć w nowe spodnie, bo te się robią za krótkie. A no i zakup butów dla niego na wiosnę mnie czeka;-)

reklama
Piękne rzeczy pokupiłyście dziewczyny:tak:, mnie tak jak Wolfię czeka zakup spodni i butów na wiosnę, Wiki strasznie powyrastała ze spodni, niektóre nawet lekko przyciasne na mojego pączusia:-), no a buty to wiadomo, że żadne jesienne już dobre nie będą, bo noga dobry 1cm-1,5 urosła:tak:

Rosmerta,fajowe bojowki.Ja dzis Kondziowi kupiałam w KappAhlu,troche za duze bo w rozmiarze 98,ale maja gumke na dole;-);-).Nie moglam od nich odejsc;-)

Super zakupy, chyba muszę się zmobilizować i też powoli za letnimi rzeczami dla Milutka rozglądać, choć jeszcze trochę zapasów z zeszłego lata mamy (wtedy były za duże).
Na pewno ze 2 pary butków w ciągu miesiaca muszę kupić.
Dla mnie najważniejsze to wygodne rzeczy do biegania po domu i ogródku, takie których nie żal będzie zniszczyć. Wyjściowych nie będę jej dużo kupować bo więcej się nabiega tu na naszej wiosce niż po mieście :tak:

Zestaw z Peppą rewelka :tak: ale drogo jak dla mnie :sorry2:

Rosmerta, Tycia, spodnie fajne :tak:

Ja staram się za dużo nie kupować, dopóki nie przejrzę szafy Oliwki, ale jakoś ciężko mi się za to zabrać :sorry2: Co chwilę wyciągam coś przykrótkiego, więc pewnie sporo odpadnie, ale Oli ma tyle rzeczy, że i tak pewnie sporo zostanie, zwłaszacza, że mam napewno trochę ciuchów na 98.
Ale i tak jak mi coś fajnego i niedrogiego wpadnie w oko to się nie potrafię pohamować :sorry2:

A ja się wczoraj zmobilizowałam i co małe i co już zniszczone daje na wydanie :blink:
bluzeczek troszkę ma ale muszę kupić jakieś ładne bo wszystkie są już lekko wyniszczone , jeansów ma 3 pary myślę że starczą potem do mega brudzenia ma kilka spodni dresowych i z 2 rodzaje spodni na wyjście wiec muszę kupić , rajstopki mi zostały z 2-3 pary co są dobre :blink:reszta już mała wiec też potrzebuję :sorry2: na krótki rękaw jeszcze nie sięgnęłam ubrań

Ostatnia edycja:
kurcze Peppa boska:tak:,sukieneczka taka a'la Amish ale super,na pewno ślicznie będzie w niej wyglądać,a bojówki my też mamy podobne i super się sprawdzają:tak:

reklama
ja juz rajtuzek nie kupuje mam chyba 4 pary na ten czas do lata wystarczą a na jesien się pomyśli :tak: ostatnio zaopatrzyłam się w podkolanówki oraz skarpetki :tak: disneya

Do góry