reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Wow! ile zakupowych nowości:tak:Super:tak:

Dochodze do wniosku, ze moje dziecko jest jakies zaniedbane zakupowo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A przy okazji chciałam sie Was poradzic w sprawie piżamek...do niedawna kupowałam na allegro eraly days w dwupakach, ale teraz potrzebuje juz na rozmiar 2-3 lata i nie ma tej firmy:wściekła/y:Mozecie polecic cos w zamian, z dobrej gatunkowo bawełny?I najlepiej do max. 50 zł za dwupack?:sorry2:

Wow! ile zakupowych nowości:tak:Super:tak:

Dochodze do wniosku, ze moje dziecko jest jakies zaniedbane zakupowo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A przy okazji chciałam sie Was poradzic w sprawie piżamek...do niedawna kupowałam na allegro eraly days w dwupakach, ale teraz potrzebuje juz na rozmiar 2-3 lata i nie ma tej firmy:wściekła/y:Mozecie polecic cos w zamian, z dobrej gatunkowo bawełny?I najlepiej do max. 50 zł za dwupack?:sorry2:

a ja widziałam takie
EARLY DAYS - 2 PIŻAMKI ! JEDNA CENA !!- 2/3 LATKA (556471892) - Aukcje internetowe Allegro
te są fajne
http://www.allegro.pl/item562944488_d7_pizama_pizamka_2pak_lalki_rozm_98_primark.html

Tyciu ale śliczna Peppa Emilka była się cieszyła na taki zestaw ;-)
a sukieneczkę chyba taką Milenka od taty dostała ;-):tak:

Oliwieczka sliczne ciuszki dla Zosi:tak::-)

a ten zestaw z Peppą boski:-):tak:, ale cena szok:szok::szok::szok:

co do pizamek to u nas nadal pajace:sorry2:, bo mój wiercipięta ciągle odkryty:dry:,a w pokoju wywietrzone na noc więc zwykła pizamka odpada na razie:sorry2:

doszły wczoraj te sztruksowe ogrodniczki z nexta - są superowe, jak nówki:-) teraz czekam na bojówki ;-) Next, świetne bojówki khaki 92 (549926327) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry