Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola, gość chce być nieuczciwy chybafacet wysłał mi maila że powinnam zapłącić mu taką kwotę jak przy moim nicku czyli 27,78 a nie jak wysłało mi allegro. i mam mu tą różnicę dopłacić. bo już 26 mu wysłałam przelewem plus 11 za przesyłkę.![]()
albo nie zna się na aukcji, którą wystawił
Może nie osiągnął takiej kwoty na jaką liczył i usiłuje wyciągnąć jak najwięcej. Nie wiem co zrobisz, ale to Allegro Ci przysłało prawidłową kwotę, bo na tym polega taka aukcja. Może jednak gość się wypiąć jak mu nie zapłacisz tych 2 zł więcej i nie będzie mu żal zarobić negatywa
Nie wiadomo w sumie jak postąpi, ale ja jednak bym mu próbowała wyjaśnić, że nie ma racji. Może obsługa Allegro mu wytłumaczy
Akurat w tej aukcji jest różnica 2 zł, ale są takie aukcje tego typu, że ostatnia osoba załapująca się na sprzedaż daje kwotę 100 zł, a pierwsza osoba 400 zł i wtedy przecież wszyscy płacą 100 zł. Gość powinien się dowiedzieć jakie są warunki sprzedaży w takiej aukcji jaką wystawia.

Dziwi mnie tylko że facet się domaga jakiejś marnej złotówki... jakby to chodziło o kilkaset zł to rozumiem, mógłby skorzystać na czyjejś niewiedzy, ale za niecałe 2zł tak się wygłupiać? Żenujące
potem przez parę godzin oglądała i dotykała te oczka aż w końcu pozwoliła je sobie założyć na nóżki 

muszę poszukać na allegro