reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A co to za wodne kolorowanki :confused:

Moja Milenka chyba nie odziedziczyła po mnie zamiłowania do rysowania, bo wogóle nie chce rysować i kolorować :no: jedynie farbami lubi pociapać, ale nie malując tylko ciapiąc wszystko dookoła :-p i tylko dzięki temu wczoraj udało mi się zrobić obiad :sorry2:

fajne te malowanki:tak::-) musze pomyslec i nad tym:tak: Gosia nie wiesz czy czasem w tym zabawkarskim koło ciebie nie ma takich malowanek:confused:

Joasiek Hubek uwielbia bawić się farbkami do malowania palcami:tak: może kup dla Milenki cos takiego, dzieci uwielbiaja sie wybrudzić;-):-D:-) a te naprawde łatwo schodzą ze wszystkiego:tak:

rosmerta Milenka ma właśnie takie farbki do malowania paluszkami... tzn miała... bo wczoraj przy gotowaniu obiadu wyciapała wszystkie do końca i muszę jakieś nowe kupić :tak:

Nie wiem czy pamiętacie, ale kupowałam Oliwce takie wodne malowanki (kiedyś wklejałam zdjęcia) i super się nimi bawi do tej pory. Nie warto kupować na aukcji, bo się przepłaca, ja kupiłam w markecie chyba coś w granicach 5 czy 6 zł.

O dniu dziecka jeszcze nie myślę, narazie muszę kupić chrześniaczce prezent na 6 lat i nie wiem kompletnie co wymyślić :baffled:

Wodne malowanki mówicie,hmmm...trzeba poszukać w Auchan moze w weekend.
Kuba dostał motor na trzech kółkach,zachwycony,ale nie ma siły kręcić jeszcze,bo dośc ciężko jeżdzi.:-)

Cieszę sie, ze wam sie kaloszki podobaja....

A my nie myślałam nad prezentem na dzień dziecka..ale teraz już wiem-kupie mu tą bramkę..Filip lubi kopać piłkę...ale jeżdżę z nim na stadion - teść jest opiekunem obiektu - wiec mamy pole do popisu - ale w domu to w domu..Dzieki za pomysł;-)

reklama
Do góry