reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziewczyny ratujcie!!
Chce kupić dziś baterie do karuzeli Chicco "domek marzeń"(która jeszcze nie przyszła) i nie wiem jakie są potrzebne....Czy któraś z posiadaczek tej karuzeli może mi pomóc???:-):-)

mysia23: na pewno TYLKO ZWYKŁE PALUSZKI, które kupisz wszędzie bez problemu :happy: Tylko nie pamiętam teraz w jakiej ilości a w tej chwili nie sprawdzę bo bym pewnie małą obudziła.
Ale chyba 6 sztuk (4 do domku i 2 do pilota).

Sprawa z leżaczkiem skończyła się u mnie w ten sposób, że dziewczyna ma mi zwrócic pieniądze na konto, bo ponoc paczka zaginęła na poczcie i została złożona reklamacja. Pieniędzy narazie nie mam, ale mam nadzieję, że mi zwróci.
A dla Oliwki zamówiliśmy inny leżaczek na Allegro - prezent od matki chrzestnej na chrzciny. Przyjdzie jutro lub pojutrze. Może z niego korzystac dziecko do 3 r.ż. (18 kg)

LEZACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE BABY GEAR L0539 (178261610) IDG - Allegro

reklama
Kasiad: super leżaczek!!! Nasza nie chce leżeć w tym który kupiłam jej jeszcze w ciąży... pewnie dlatego że jest na nią trochę za duży. No i nic się nie dzieje ciekawego bo nie ma wibracji :-( Napisz koniecznie jak już do Ciebie dojdzie, jak się sprawuje i czy jesteś z niego zadowolona. No i czy Oliwka zasypia przy wibracjach :tak:

Miśka 5: mata też świetna... na pewno spodoba się Twojemu maleństwu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry