• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Dziewczyny ratujcie!!
Chce kupić dziś baterie do karuzeli Chicco "domek marzeń"(która jeszcze nie przyszła) i nie wiem jakie są potrzebne....Czy któraś z posiadaczek tej karuzeli może mi pomóc???:-):-)

mysia23: na pewno TYLKO ZWYKŁE PALUSZKI, które kupisz wszędzie bez problemu :happy: Tylko nie pamiętam teraz w jakiej ilości a w tej chwili nie sprawdzę bo bym pewnie małą obudziła.
Ale chyba 6 sztuk (4 do domku i 2 do pilota).

Sprawa z leżaczkiem skończyła się u mnie w ten sposób, że dziewczyna ma mi zwrócic pieniądze na konto, bo ponoc paczka zaginęła na poczcie i została złożona reklamacja. Pieniędzy narazie nie mam, ale mam nadzieję, że mi zwróci.
A dla Oliwki zamówiliśmy inny leżaczek na Allegro - prezent od matki chrzestnej na chrzciny. Przyjdzie jutro lub pojutrze. Może z niego korzystac dziecko do 3 r.ż. (18 kg)

LEZACZEK-BUJACZEK FISHER PRICE BABY GEAR L0539 (178261610) IDG - Allegro

reklama
Kasiad: super leżaczek!!! Nasza nie chce leżeć w tym który kupiłam jej jeszcze w ciąży... pewnie dlatego że jest na nią trochę za duży. No i nic się nie dzieje ciekawego bo nie ma wibracji :-( Napisz koniecznie jak już do Ciebie dojdzie, jak się sprawuje i czy jesteś z niego zadowolona. No i czy Oliwka zasypia przy wibracjach :tak:

Miśka 5: mata też świetna... na pewno spodoba się Twojemu maleństwu :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry