Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypadkiem chyba
bo szukałam też stojaczka i wpisałam sobie w wyszukiwarce słowo "gimnastyczny" bo różnie to nazywają... stojak gimnastyczny, przyrząd gimnastyczny... Przesiedziałam dziś na tym Allegro chyba ze 3 godziny... cały spacerek małej z babcią

Nigdy nie licytuję wcześniej, tylko obserwuję aukcję. Wchodzę dopiero jak zbliża się koniec aukcji, czekam aż czas będzie 1 minuta do końca, odświeżam cały czas stronę, a jak się pojawi czas Poniżej minuty to odpalam sobie zegar systemowy i odliczam 45-50 sekund i w ostatnich sekundach aukcji wpisuję najwyższą cenę jaką jestem w stanie za daną rzecz zapłacić. Tak jak dzisiaj... 2 osoby już licytowały od 2 dni to nosidełko, weszłam w ostatniej chwili i wpisałam maksymalną cenę na 61zł (zawsze warto dać o 1-2zł więcej niż okrągła sumka) i okazało się, że przelicytowałam poprzednią osobę tylko o złotówkę
Jakbym zaczęła wcześniej licytować, to pewnie ktoś starałby się mnie przebić i cena końcowa byłaby wyższa. Polecam ten sposób, sprzedał mi go kiedyś kolega z pracy i jest bardzo skuteczny, najlepiej działać właśnie z zaskoczenia

) miał konkretną pamiątkę po chrzcinach, bo mata za rok sie już nie przyda..a kasa sie rozejdzie na pierdoły i co... 

siedzi w niej gora 30 min....ale to naprawde raz na''rok''