reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

tylko strasznie mi zal ze nie kupilismy karuzeli z Fisher Price, niektore z Was pisza ze ja maja i jest naprawde super:wściekła/y: Karuzele kupila tesciowa w prezencie <taka najzwyklejsza ze standardowa melodyjka> ladna, ale to nie to...i tak nie za bardzo wypadalo kupic inna bo by sie pewnie obrazila:baffled: buuu...jakos to przezyje...mam nadzieje;-)

reklama
Joasiek, ta aukcję juz obserwowałam. Ktoś dał 50 zł, ale nadal cena minimalna nie została osiągnięta. Będę obserwować i zobaczę. Wolałabym ten za 60zł, bo nawet ładnie na zdjęciu wygląda- zdjęcie zrobione jest z bliska.
Też podobnie do Was licytuję- w ostatnim momencie. Ale o tym, żeby takie groszowe końcówki dawać nie pomyślałam.

Ja tez tak licytuje i mysle,ze sporo osob,ktore sa dlugo na Allegro:-D:tak:.
Jeszcze mi sie nie zdarzylo stracic pieniedzy na Allegro.
Ostatnio jednak pani zamiast pary butow w rozmiarze 35 przyslala mi dwa buty prawe i to jeden rozmiar 35,a drugi 33:szok::-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.Ma mi oddac za przesylke,zobaczymy:tak:.
Kupilam okazyjnie buty Bartek po 60 zl,w sklepie musialabym zaplacic drugie tyle:tak:.

No to mam nadzieję, ze nigdy nie zdarzy się, że kilka dziewczyn z Lutówek będzie licytowało tą samą rzecz na jednej aukcji, bo chyba byłby niezły dym w końcówce licytacji :-D ;-)

ostatnio własnie dwie grudniówki licytowały ta sama rzecz i jednej drugiej było szkoda przebijac bo''głupio'' no i zadna tej aukcji nie wygrała:-D:-D:-D

nuśka23, mnie też podoba się ta z króliczkiem, albo ta z misiem:-) Tez fajne i w podobnej cenie sa maty firmy Canpol-na allegro np. takie. Z tych Canpola podoba mi się z misiem, kurczakiem i króliczkiem:-) A pewnie tak jak w innych matach można jeszcze podoczepiać zabawki...

Dzieki martula, tez na nie patrzylam:-D podoba mi sie ta z kroliczkiem, ale chyba bede sklonna bardziej kupic tego kwiatka rozowego ma chyba wiecej troszke zabaweczek i jakos tak duzo sie tam dzieje:dry: ale w sumie to jeszcze nie wiem.....ciezki wybor...na szczescie mam ograniczenie w kasie bo inaczej nie wiedzialabym juz wogole co kupic tyle tego tam jest ze szok:baffled: :szok:

reklama
Nuśka, tak naprawde niewazne jaka mate kupisz. Do najzwyklejszejmaty mozesz dokupic kilka zawbawek z tiny love (lub chociaz jedna grajaca) i bedziesz miec to samo jakbys kupila tiny love :tak: a te zabaweczki mozna kupic na allegro za ok 15 zl za sztuke :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry