reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no może i tak ale i tak sobie słono każą płacić teraz masz funta po 5 zł średnio więc jeśli chcesz kupićsporo rzeczy to wychodzi taniej. ale kiedyś pisałam do nich czy mi prześlą do Polski to strasznie dużo wyszłą przesyłka.
myślę że i tak taniej wychodzi zrobić dużą paczkę
myślę że i tak taniej wychodzi zrobić dużą paczkę
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konrad ma troszke przy długie rekawki w rozmiarze 2-3,ale bardzo to nie przeszkadza;-),np. w tych
http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/495/45/66/495456674
ja wczoraj była w tesco i mieli pełno ślicznych spodni niecałe 20zł dla dziewczynekWiesz Karola, ja czesto Julci kupowalam na allegro ciuszki ale teraz stwierdzilam ze sie nie oplaca.....
od kiedy jest w Pile Tesco i ciuszki cherooky <czy jakos tak>, i reserved kids .....
Spodenki na zime w reserved takie na podpince styl nexta za 49 zl NOWE....a ja uzywane na allegro kupilam za 55 z przesylka:/......
Firma firma ale bez przesady

Konrad ma troszke przy długie rekawki w rozmiarze 2-3,ale bardzo to nie przeszkadza;-),np. w tych
śliczne

Emilka w bluzeczkach 2-3 latka też ma ciut długie rękawki

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
mi paragon nie potrzebnyjedynie twój numer konta ale wiesz co WolfA naprawdę jeśli nic nie znajdę fajnie kolorowego dla Szymcia na wiosnę i lato to się zgłoszę zrobimy interes.
Jak moge,to moze i ja sie skusze...;-)
To wy myślcie a potem złożycie zamówienie w razie czego;-)
Tycia fajne koszulki ma Kondzio;-) U nas w rozmiarze 2-3 też jeszcze rękawy przydługawe

karola-04
ja wczoraj była w tesco i mieli pełno ślicznych spodni niecałe 20zł dla dziewczynek![]()
no właśnie o tym pisałam DLA DZIEWCZYNEKA a dla chłopców burasowe kolory

no właśnie o tym pisałam DLA DZIEWCZYNEKA a dla chłopców burasowe kolory![]()
wiesz dla chłopców to ja nie patrzyłam czy są

karola-04
dzis bylam w reserved i kupilam dla szymcia 2 bluzeczki i 2 t-sherty zaskoczyli mnie pozytywnie zwlaszcza kolorami ale spodnie do bez glowy ktos wymyslil - dla takich malcow bez regolacji gumeczki w pasie ale byly fajne bluzy tylko bluz szymcio ma duzo i jak na nowa kolekcje dosc maly wybor ale bede tam zagladactanio moge powiedziec po bluzeczki po 25zl ciekawe jak po praniu
reklama
Karola, Oli ma kilka rzeczy z Reserved i jestem z nich zadowolona. Dużo tego nie mamy, bo spódniczkę jeansową moro (z regulacją w pasie), bluzeczkę i kilka par skarpetek, ale nic się złego z ciuszkami po praniu nie stało
a skarpetki to dla mnie są poprostu ekstra, rosną z dzieckiem, super się dopierają 
A ja dziś kupiłam Oliwce 3 bluzeczki na lato, najpierw weszłam do lumpika i spodobała mi się bluzeczka Nexta za 3,50 (wygląda jakby miała plamę, ale Oli pochlapała ją wodą), a potem pojechaliśmy do Tesco i wypatrzyłam 2 bawełniane bluzeczki z przecen, takie same, tylko kolorem się różnią, każda po 3 zł

A ja dziś kupiłam Oliwce 3 bluzeczki na lato, najpierw weszłam do lumpika i spodobała mi się bluzeczka Nexta za 3,50 (wygląda jakby miała plamę, ale Oli pochlapała ją wodą), a potem pojechaliśmy do Tesco i wypatrzyłam 2 bawełniane bluzeczki z przecen, takie same, tylko kolorem się różnią, każda po 3 zł

Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: