reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Hannah swietne foteczki, Basieńka i rodzinka śliczna:tak:
Keyko u nas było tak że jak sie urodziła Klaudia to Vanessa tez nagle chciała sie bawić grzechotkami czy innym gadzetami niemowlecymi:sorry2: ale to chyba normalne jak widać po naszych dzieciach;-)
Wrublik he he ale Ani bardzo dobrze w tych spodenkach,fajnie .Uniwersalny rozmiar jak widać:-D:-D

Sliczne macie dzieciaczki,a maluszki to juz wogole do schrupania:tak:

reklama
W ramach "Wrocławskiego święta wiosny" mały wypad do lunaparku. Niestety Miśka wolała ciocie, a ja robiłam za fotografa i operatora wózka:sorry2:

Załączniki

• DSC_1606.jpg
    DSC_1606.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_1596.jpg
    DSC_1596.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC_1621.jpg
    DSC_1621.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC_1584.jpg
    DSC_1584.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 104
  • DSC_1578.jpg
    DSC_1578.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_1586.jpg
    DSC_1586.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_1603.jpg
    DSC_1603.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC_1592.jpg
    DSC_1592.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 100
Keyko super odwazna dziewczynka z Dominiczki :tak:

Wrublik super dziewczyny Wiktoria na taką drobniutką wygląda

HaNNah fajnie że chrzciny w takich humorach i Basia zadowolona ,ja z jedynych dobrych wspomnień w sumie z obu imprez to śliczna Zuzia i mały przystojniak

keyko super foty! Dominika do schrupania!

Ha-nn-ah och jak ja Ci zazdroszczę takiego maleństwa w domu;-) Słodziak z Basieńki!!!!

wrublik hehe przyzwyczajaj się, że dziewczyny będa od siebie ciuszki pożyczać :tak:

Keyko ale odważna i dzielna Dominika!
Sylwia na prawdę Cyprianek szybko siedzi bez podparcia, słodkie rodzeństwo!

Hannah rzeczywiście się rozpędziłaś, wprawiasz w kompleksy;-) Super wyglądasz, Hania jak 4-latka, a Basieńka to kawał babeczki:-D

Dzisiaj Miśka rano usiadła koło Olki i powiedziała: mamo zrób zdjęcie, uśmiechamy się z Oleńką. Moja kochana siostrzyczka.:-)
20110527249.jpg20110527250.jpg

reklama
Do góry