Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kiki przepraszam za usuniecie posta,zrobiłam to niechcacy chcąc je połączyc
przepraszam za to z góry
ale jeśli moge prosic pisz jeden post zamiast kilku albo posta po poście
o rany jakie piękności i przystojniacy, napatrzeć się nei mogę...Piwonia koleżanka strzeliła Ali niesamowite zdjęcie!!!takie skupienie i te jej oczy....a Zosia to mi mojego Bartka tylko w wersji damskiej delikatniejszej oczywiscie przypomina-zwłaszcza na drugim zdjęciu jak się uśmiecha
dawno nas nie było tutaj (na NK troche nowowści ostatnio wrzuciłam) więc postaramy się troszkę pokazać broja...
grill i naśladowanie tatusia i brata na topie....ale w domu najbardziej na topie wywalanie rzeczy skąd się da - więc jeszcze na koniec zdjecie pt 'mamo ja wcale nie broję, przecież ja tylko wyjmuję tabletke do zmywarki, a że przy okazji wypadło z pudełka ze 20- przypadek...." (te przypadki przerabiamy kilka razy dziennie)
sorki za post pod postem ale do tamtego nie mogłam juz zdjecia dołaczyć
Zosia to mała ślicznotka :-)
Ala natomiast powala mnie tymi swoimi rzęsami i oczkami
Oliwka i Sylwia to super dziewczynki i jaka radość z ujeżdżania konika ;-)
Bartuś to radosny i jaki już samodzielny chłopczyk, a najlepsze zdjęcie, to to przy grillu
dzieki dziewczyny widać zainteresowania mojego dziecka i dlaczego wązy tyle ile waży....nie można przy nim jeść w ogóle tzn musi tez coś dostać w tym czasie bo nam zabiera...no ale drugie główne zainteresowanie to wywalanie wszystkiego co się da skąd się da, próbuje też czasem wkładać spowrotem ale zazwyczaj już mu nei starcza cierpliwości
A to teraz my się chwalimy.
Jagoda w namiocie który kiedyś miałam wam pokazać.
Moja kuchareczka,
I razem z łosiem bujanym.
Dodam że zabawki właśnie za tanie pieniążki kupione.