reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Efe, dobre, faktycznie jak truskawkowe ciastko, nie słyszałam o tej bajce wcześniej :) fajne są te butki co pokazujesz, no i cena atrakcyjna; jak Ninka będzie chodzić, pewnie skorzystam z tej stronki :)

nie wiem co się robi z tymi moimi linkami, już drugi raz wklejam i nie działają, a kiedyś nie było problemów; teraz faktycznie nic nie widać:baffled:

A u mnie linki od andarilel dalej nie działają.

mi nie działają:(((
ale ja robiłam kopiuj wklej:)
Truskawkowe ciastko! Przypomniało mi się!

Efe,Gabi slodziutka...a buciki mam podobne i tez za 19 zl:tak:;-)
Ja tez Ninki nie widze....:-(
Zylcia,sliczna mala plazowiczka:tak::happy:

naprawiłam,teraz napewno widać
tam było źle w kilku miejscach,ale teraz powinno być OK,sprawdzałam

Piwonia na prezydenta!:-) dziękuję i przepraszam za zamieszanie, nie wiem dlaczego tak się sypią te linki... wszystko przez fotosika, który sobie limit wprowadził i juz nic dodać nie mogę:/

Jesu jakie dziewczynki przesłodkie są !!! i na plazy i w sukienusi i w tych truskawkowo jabłkowych kreacjach to mnie powalają!!!
no nic - nie dość że warkocza sobie nie zaplote to i truskawki tylko na talerzu dla mnie....a tak mi się te motywy owocowe podobają:)

reklama
jeśli chodzi o nasz w truskawki, to kupiłam jakieś 3 tyg. temu w 5-10-15 za niecałe 20 pln; były jeszcze w kolorowe serduszka, też się nie oparłam:) sprawdzają się świetnie w dużym słońcu, bo dzięki szerokiemu rondu twarzyczka jest zacieniona i się dziecko nie krzywi i nie wykręca; no i mają sznureczki, więc trudno z lepetyny zdjąć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry