reklama

Zdjecia naszych maluszkow

nasza w 6 tyg. ważyła prawie 5.100 i lekarka stwierdziła, że jest grubasek, ale skoro na piersi tak przybiera to ok (karmiłam co 2 godz., tak jak chciała);
ja tam wolę żeby ważyła ciut więcej, bo w razie jakiejś infekcji itp. dzieciątko szybko traci na wadze, więc będzie zapas;-)

basiu fajny pulpecik z Twojego Bartusia:tak:

reklama
izabela jak ładnie leży na brzuszku twoja córcia :tak:
jestemJolka śliczna gwiazdeczka
Aneczka - Julka ma śliczne oczka i taka delikatna się wydaje
Bartuś to uroczy pulpecik :-)

a to moje dwumiesięczne słoneczko :-)

Załączniki

• Julia (163).jpg
    Julia (163).jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnio edytowane przez moderatora:
slicznet wszystkie dzieciaczki..moja derya jutro skonczy dwa miesiace i wazy 5350 to prawie rowne wagi maja nasze bobaski..moja derya tez jest na piersi..

:-);-)to moja derya dilara majaca 8 tyg..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem Jolka- ale ona ładna-taka delikatna:) mi się bardzo to w kapieli podoba...a co do wagi - Bartek na 2 m-ce ważył ponad 6300 więc nie macie się co martwić ;) ja trochę się boje że za bardzo pulpecik z niego będzie, ale z drugiej strony - karmię tylko i wyłącznie piersią i to co ok 3h więc co ja mogę??? a to nasz pulpecik

Dzisiaj się ważyłyśmy. 5300 :-D Pani doktor stwierdziła, że w normie :tak:

Anioleczek sliczniutki z Oliwci:tak:
a jak glowke wysoko trzyma,
dwa dni mlodsza od mojego a prosze, niestety msci sie ze nie dawalam go czesto na brzuszek bo plakal i ledwo na sekundke podniesie teraz, a ile placzu przy tym:-(

Anioleczek sliczniutki z Oliwci:tak:
a jak glowke wysoko trzyma,
dwa dni mlodsza od mojego a prosze, niestety msci sie ze nie dawalam go czesto na brzuszek bo plakal i ledwo na sekundke podniesie teraz, a ile placzu przy tym:-(
Deli Oliwia ma piękne oczy! utonąć można!

Mewaciu nie ma tragedii. Moja raz się na brzuchu przespała i teraz już tak nie lamętuje. A wczoraj 3 minuty głowę trzymała! Aż w szoku zawołałam tatusia i oboje się cieszyliśmy, ale zdjęcia nie zrobiłam:(

Cierpliwosci!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry