reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Marzenko ale Nataszka fajny pulpecik i te ząbki ale ma już gęste włoski :tak:
Jolu no dziewczynki gadułki małe
A to nasze ząbki i buziaczek dla Nataszki :-)
DSC01037.jpgDSC01038.jpg

Helllou, ale dawno nas tu nie było :zawstydzona/y:
Wstawiam mojego Skarba i już pędzę do Waszych zdjątek :tak:

Załączniki

• zdjęcie 5.jpg
    zdjęcie 5.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 104
  • zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 93
  • zdjęcie-2.jpg
    zdjęcie-2.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 102
  • zdjęcie 4-1.jpg
    zdjęcie 4-1.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 95
  • zjecie 2-2.jpg
    zjecie 2-2.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 93
m&m's Śliczna ta Twoja Majunia. Mikołaj też super chłopak, ale Majunia jest ślicznym niemowlaczkiem :tak: Pozycja do spania - wow :-) Ja też sypiam w dziwnych pozach, jak to mama nazywa - w chińskie ES ;-)
No a ta Wasza pogoda .... mamo!

kasiu
Słodkie Filipka polisie, do całowania :tak:

jolu
Ale śmieszki :-D Chyba musi być wam wesoło, jak dziewczynki tak rechoczą :tak:

Marzeniu :-)
Kawał dziewczyny :-p Tłuściutkie szczęście :-D Ile ona już waży? Przy mojej niespełna 7-mio kilogramowej drobinie to pewnie wyglądałaby jak roczniak :tak:

Tikanis
Bardzo ładne zdjęcia :tak:

kornasia
Diana w stroju reniferka wygląda uroczo. W ogóle śliczna z niej dziewczynka:tak:

Confi
Dzieci ze zwierzętami świetnie się rozwijają, uczą się wrażliwości i odpowiedzialości :tak:
Damisiowi z psiakiem widać że jest super :tak:
Ostatnie zdjęcie mega dorosłe. To jest niesamowite :tak:

jakie sliczne bobaski cudenka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m&m - swietna rodzinka a z Ciebie jaka laseczka super...

kasia - swietny bobasek taki pucowaty...sliczny...

jola - ale te nasze kochane blizniaczki to male wariatki hihihiihi

marzenko - no Natasza super kobitka i jaka duza...

maniqusan - ale cudna i ta spineczka superancko... moja jescze lysawa...

Marzena,no nareszcie pokazalaś Nataszke:tak: przecudna jest,mnie też się wydaje że do Ciebie podobna:tak: a te zęby,Wy już też macie:confused2:chyba się nie chwalilaś albo ja nie doczytałam:sorry: Chyba tylko my bezzębne jesteśmy.... Pamietam że Nataszka miala superaśne włoski a teraz to dopiero ma fajne:tak::-)

Jolu, Ty to masz ubaw z dziewczynkami:tak::-).. no po prostu są rozbrajające:tak: bardzo wesołe dziewczynki i widać że szczęśliwe:tak: No i powiem Ci że masz bardzo sympatyczny głos:tak::-)

Kasia,Filipek to uroczy chłopczyk,zęby cudne(ja mam chyba obsesje:-D) no a buziak dla Nataszki... super:tak::-) A jak fajnie już stoi:tak:

M&m,s Majeczka jest śliczną dziewczynką,no i widze że ma bardzo dobry gust jeśli chodzi o samochody..:tak:;-) zdjecia z braciszkiem super..fajnie leżą na łóżku i na bajke patrzą...Mikołaj to mały przystojniak,och...będą się za nim dziewczyny uganiać:tak: No i muszę to napisać... ale laska z Ciebie.... matko i ta figura...a te nogi...:szok: nono,nie pogadasz:-)

Moniqsan,widze że pan metka to chyba ulubiona zabawka,co? Same metki-raj:tak: Lilianka to kolejna ślicznotka,no i ta spineczka we włoskach,słodko... też już tak chce ale my jeszcze króciutkie wloski mamy:-( I widze że Lilianka też już stoi,fajnie...gratulaski:tak::-) Aaaa,jeszcze chcialam napisać że bardzo ladny jest ten biały sweterek:tak:super:-)

a to moja mala malineczka:-):-):-)

Załączniki

• lisburn 062.jpg
    lisburn 062.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 101
  • lisburn 052.jpg
    lisburn 052.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 93
  • 7 miesiecy 030.jpg
    7 miesiecy 030.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 136
  • niki, natka, chantal 080.jpg
    niki, natka, chantal 080.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 137
m&m's cudne są zdjęcia rodzeństwa będzie pamiątka u ciebie też malutka wpatrzona w brata u nas to samo :tak: ale macie fajną pogodę bo u nas :no:
moniqsan oczy Lili są obłędne a i minka przy spaniu słodycz :-)
Paula Malina to poważna dziewczyna proszę o zdjęcie z uśmieszkiem

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry