reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi- niesamowity ten twoj damis.. a jak fajnie bawi sie z psem, a nie obawiasz sie ze pies by ugryzl malego jak maly go tak sciska za pysk??? hmmmm

barmanka- tak kiedys to bylo moje marzenie zeby byc modelka.. ale jakos nie wyszlo,, nawet buylam kiedys na jakims xastingu ale powiedzili ze jestem za gruba a bylam chudsza niz teraz wazylam cos ok 60kg i mam 175cm.. wiec zostalam mozna powiedziec fotomodelka rozni fotografowie robili mi zdjecia takze fajna zabawa,, ostatnia taka zabawe mialam w marcu 2 lata temu..:) zaraz wstawie kilka fotek:)

Załączniki

• 3.bmp33.jpg
    3.bmp33.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 74
  • ss.jpg
    ss.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 79
  • 3.jpg
    3.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 69
  • 55.jpg
    55.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 77
  • izabelcia15.jpg
    izabelcia15.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 72
  • izabelcia5.jpg
    izabelcia5.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
CONFI ach ten Twoj Marchewkowy nosek :-) no bosssski jest poprostu .... Jagodko uwazaj na swojego nazeczonego :-) co do pieska to az mi ciarki przeszly jak Dami otworzyl buzke pieska a tam taaaaaaakie kly... uwielbiam psy i wiem ze jezeli sa dobrze wychowane to krzywdy nie zrobia, ale jakos nie mam przekonania ... i dlatego poki co nie kupujemy psa... bo wiadomo jak to dzieci a to za ucho a to za ogon pociagna.... :-)

ROXY Nadia jest sliczna i jak macha do aparatu :-D
ROXY MAMAMATYSIA super reczniki :-D IKEA RZadzi :-D

KASIA Twoj zawadiaka jak ladnie sie trzyma Diana sie zapomina i zaraz sie puszcza.... :-)

MAMAMATYSIA ach ta braterska milosc :-) slicznie Filipek wyglada w objeciach braciszka :-) a fotelik pierwsza klasa :-D

a to moj reniferek :-)
ogladamy padajcy snieg :-)
i diabelek na koniec :cool2:

Załączniki

• KARTKA.jpg
    KARTKA.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 115
  • SDC10686.jpg
    SDC10686.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 79
  • SDC10668.jpg
    SDC10668.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 79
Tikanis, wooooowwwww ale laseczka z Ciebie,ślicznie wygladasz,świetne foteczki. A jezeli chodzi o wage w modelingu-bez komentarza:no: Potem sie dziwia ze dzieciaki w anoreksje lub bulimie wpadaja,masakra:sorry:

Kornasia,słodki Twój maluch,skad macie takie tematyczne ciuszki,superowe:tak::tak::tak: Sliczna dziewczynka:tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry