reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Marzenko-Powtórze się Natasza jest śliczna i rzeczywiście bardzo do Ciebie podobna.Wasze zdjęcia ślubne wspaniałe.Naprawdę pięknie wyglądałaś
Kasica-Superowa masz ta córcie.Jej fryzurka przejdzie chyba do legendy forum:-).
Na filmiku z rybkami Roksanka super sobie radzi.W domu mam to samo tylko,że twoja malutka stoi a Filip chodzi:baffled:.Ogladajac drugi film przypomina mi sie Majka M&m,s-ona też uwielbia porzadki:-D:-D:-D
Tikanis-Kubuś cudny jak zwykle:-)
Marzena"2"-Uśmiałam się ze zdjęć Nataszy za kółkiem:-).A zakupy to macie świetne-ona tak zawsze???

reklama
Kasica,Roksanka jest sIiczniutka. Bosze, nie moge się napatrzec na tej jej włoski.

Tikanis, mi też się wdaje,ze Kubus podobny do Ciebie. WygIąd aniołka a charakterek diabełka.

Marzenka,Natasza powaIa. Jeszcze takiego numeru nie widziałam jak zyje. Kto by pomysIał,ze mała kobietka znudzi sie zakupami.

teraz czas na slodzenie:-):-D

KASICA-Roksanka urocza,a te wloski....

TIKANIS-Kubus z tata super ,fajne takie fotki

MARZENA-te fotki poprostu bomba ,Natasza za kolkiem haha...zeby czasem nie

poszla w slady taty,tak sie cieszy

kasica, Roksanka jest przesłodka na filmikach, piękne ma włoski :tak::tak:

tikanis, Kubuś to mega gwiazda rodziny jest zapewne co? piękniś jeden :tak:

marzena, widać że Natasza uwielbia zakupy :tak::-):-)

barmanka, martalis,monika, mamamatysia- hehe jesli chodzi o megagwazde z kubuska to jest niezly z niego ewenement:) no i moze wyglad i minki aniolka to on ma ale w nocy strasznie grzeszy.. a raczej grzeszyl..:P bo iodkad zaczelam robic badania zwiazane z zlym spaniem kubuska nagle ni stad kubus zaczal ladnie spac.. raz przespi cala nocke raz obudzi sie ale max 3 razy takze super:) jestesmy z mezem zachwyceni.. oby juz tak zostalo... tfu tfu zeby nie zapeszyc...

Dziewczynki dzięki za miłe słowa względem Roksany :-D

Marzenko Natasza super słodziak, w szczególności za kierownicą ;-)

Tikanis Kubulek mała piękność ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry