reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i moje słoneczko :-)

na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już też po wizycie, maluszek rośnie jak na drożdżach i ma już 7,2 cm :-) No i wszystko w jak najlepszym porządku. Tylko niestety nie dostałam zdjęcia bo miałam dzisiaj robione USG na innym aparacie, który niestety nie ma możliwości drukowania tzn jest jakiś starszy. Ale idę znowu 10.03 i wtedy mój gin zrobi mi badanie w swoim gabinecie i da zdjątko, obiecał mi już dzisiaj :-D A gdybym wiedziała że dzisiaj jest jakaś zamiana z innym lekarzem to bym nie poszła. No ale już trudno, przeżyję. Ważne że maleństwo widziałam i jest dobrze. Pozdrawiam

Ja już też po wizycie, maluszek rośnie jak na drożdżach i ma już 7,2 cm :-) No i wszystko w jak najlepszym porządku. Tylko niestety nie dostałam zdjęcia bo miałam dzisiaj robione USG na innym aparacie, który niestety nie ma możliwości drukowania tzn jest jakiś starszy. Ale idę znowu 10.03 i wtedy mój gin zrobi mi badanie w swoim gabinecie i da zdjątko, obiecał mi już dzisiaj :-D A gdybym wiedziała że dzisiaj jest jakaś zamiana z innym lekarzem to bym nie poszła. No ale już trudno, przeżyję. Ważne że maleństwo widziałam i jest dobrze. Pozdrawiam
Super,że wszystko oki:-):-):-)

Bombusia i Shyla piękne:) cudowne małe skarby, jeszcze raz gratuluję, Anecia super gratuluję:)

Shyla, śliczna dzidzia, cudowna :tak::-)
Anecia, cieszę się, ze wszystko w porządku :tak: Po następnej wizycie pochwalisz się zdjęciem :-) Najważniejsze, ze Ty widziałaś i, że jest wszystko ok. :tak::-)

Dziewczyny słodkie Wasze dzidzie.
Ja nie miałąm USG,coś sie popsuło,ale za dwa tyg. USG 4 D,więc wrzucę co nie co,he,he.:tak:

A to mój kochany BOBASEK ma 13 tyg. USG miałam przez brzuch!!!
2w54qz7.jpg

No i moje słoneczko :-)
84CIMG6345.jpg

15CIMG6342.jpg

na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)

śliczne dzidziołki :)
moze ja jutro dostane jakąs foteczke:-)

reklama
Kochane - mega gratulacje!!!! Cudne i duże dzieciaki.

Bombusiu - no i było się tak przejmować i trząść portkami???:-D Ja też miałam już robione usg przez brzuch (wtedy było 12t4d). Jakie miał wymiary twój maluszek?
Shyla - wiercipiętek mały :) cudny
Aneciu - gratuluję. Myślę, ze wiedząc o zmianie, też byś poszła, bo przecież zobaczyć swojego maluszka na monitorze - bezcenne. A na zdjęcie jeszcze poczekamy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry