reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bombusiu, matko jedyna, ale mi wstyd :zawstydzona/y: Tobie nie pogratulowałam, a myślałam, że to zrobiłam :zawstydzona/y: Oczywiście gratuluję :tak::-) Dzidziuś piękny :-)

reklama
Bombusiu, matko jedyna, ale mi wstyd :zawstydzona/y: Tobie nie pogratulowałam, a myślałam, że to zrobiłam :zawstydzona/y: Oczywiście gratuluję :tak::-) Dzidziuś piękny :-)
Nic nie szkodzi i baaardzo dziękuję, ale jak się skapnęłaś:))):tak::-)

Kochane - mega gratulacje!!!! Cudne i duże dzieciaki.

Bombusiu - no i było się tak przejmować i trząść portkami???:-D Ja też miałam już robione usg przez brzuch (wtedy było 12t4d). Jakie miał wymiary twój maluszek?
Shyla - wiercipiętek mały :) cudny
Aneciu - gratuluję. Myślę, ze wiedząc o zmianie, też byś poszła, bo przecież zobaczyć swojego maluszka na monitorze - bezcenne. A na zdjęcie jeszcze poczekamy:tak:
Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.

No i moje słoneczko :-)
84CIMG6345.jpg

15CIMG6342.jpg

na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)

A to mój kochany BOBASEK ma 13 tyg. USG miałam przez brzuch!!!
2w54qz7.jpg

Dziewczęta, przedstawiam Wam nasze cudowne zdjęcia USG z zeszłego tygodnia :-):

ccf2010021500000a.jpg

A tu nasza piękna "wielka stopa":
ccf2010021500000.jpg

W ogóle było cudownie. Słyszeliśmy oczywiście serduszko maleństwa :-) a w trakcie badania strasznie się wierciło, drapało się po główce i po nóżce, obracało się na wszystkie strony... już się nie mogę doczekać następnego :-)

Dziewczyny śliczności Wam rosną :tak::tak::tak:

Cudowne te Wasze dzieciątka :-):-):-):-) Gratulacje!

Mam nadzieję, że i ja tu wkrótce wkleję fotkę mojego skarbeczka :-)

Dużo zdrówka dla Was mamusie i Waszych skarbów, buziole.

reklama
Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.

Kochana, no nie dziwię się :tak:!:-)!!!! Ja też po badaniu frunęłam a ne szłam :-D
Moje badanie było w 12t4d i mój miał 6,20cm długości. Duża różnica jak na 3 dni, nie? Ciekawe ile moje maleństwo ma teraz wzrostu?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry