Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic nie szkodzi i baaardzo dziękuję, ale jak się skapnęłaśBombusiu, matko jedyna, ale mi wstydTobie nie pogratulowałam, a myślałam, że to zrobiłam
Oczywiście gratuluję
:-) Dzidziuś piękny :-)
:-)Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.Kochane - mega gratulacje!!!! Cudne i duże dzieciaki.
Bombusiu - no i było się tak przejmować i trząść portkami???Ja też miałam już robione usg przez brzuch (wtedy było 12t4d). Jakie miał wymiary twój maluszek?
Shyla - wiercipiętek małycudny
Aneciu - gratuluję. Myślę, ze wiedząc o zmianie, też byś poszła, bo przecież zobaczyć swojego maluszka na monitorze - bezcenne. A na zdjęcie jeszcze poczekamy![]()
No i moje słoneczko :-)
![]()
![]()
na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)
A to mój kochany BOBASEK ma 13 tyg. USG miałam przez brzuch!!!![]()
Dziewczęta, przedstawiam Wam nasze cudowne zdjęcia USG z zeszłego tygodnia :-):
![]()
A tu nasza piękna "wielka stopa":
![]()
W ogóle było cudownie. Słyszeliśmy oczywiście serduszko maleństwa :-) a w trakcie badania strasznie się wierciło, drapało się po główce i po nóżce, obracało się na wszystkie strony... już się nie mogę doczekać następnego :-)

Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.
!:-)!!!! Ja też po badaniu frunęłam a ne szłam