reklama
Agnieszko fajnusi brzusio
I tak jak MoniQa mówi chyba bardziej dziewczynkowy kształt ma
Taki okrąglaczek jak u mnie
A propos okrągłego brzuszka... ostatnio jak byłam u teściów to żona brata mojego męża powiedziała do swojej 2,5 letniej córeczki pokazując na mnie "zobacz ciocia piłkę połkneła!" Mała miała oczka jak 5 zł. i się dopytywała jak to zrobiłam ;D Hihi dzieci są takie słodkie!!! ;D
No i wszyscy właśnie mówią że mam taki idealnie okrągły brzuszek jak piłka
A propos okrągłego brzuszka... ostatnio jak byłam u teściów to żona brata mojego męża powiedziała do swojej 2,5 letniej córeczki pokazując na mnie "zobacz ciocia piłkę połkneła!" Mała miała oczka jak 5 zł. i się dopytywała jak to zrobiłam ;D Hihi dzieci są takie słodkie!!! ;D
No i wszyscy właśnie mówią że mam taki idealnie okrągły brzuszek jak piłka
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Ines heheh rzeczywiscie dzieci sa przesympatyczne
.. ja mam zas ksztalt owalu i smieja sie ze arbuza polklam ;D .. oj duzy ten arbuz musial byc ;D
moj chrzesniak zas wymyslil ostatnio (dobrze mysli ;D ) ze: Dawidek tez jest wnukiem dziadka, a dziadek daje swoim wnukom kieszonkowe wiec Dawidek tez juz powinien dostawac, a ciocia (czyli ja) bede kupowac Dawidkowi chipsy, zjadac je i w ten sposob dawac Dawidkowi ;D heheh .. niesamowite sa dzieci ;D
moj chrzesniak zas wymyslil ostatnio (dobrze mysli ;D ) ze: Dawidek tez jest wnukiem dziadka, a dziadek daje swoim wnukom kieszonkowe wiec Dawidek tez juz powinien dostawac, a ciocia (czyli ja) bede kupowac Dawidkowi chipsy, zjadac je i w ten sposob dawac Dawidkowi ;D heheh .. niesamowite sa dzieci ;D
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Agnieszka - no to prawda, ze brzusio masz jak na dziewczynke. ja mam bardzo podobny
dzis meza zagonie to sesji zdjeciowej.
nadia
Dziewczyny brzuszki macie odlotowe!!!
Mój brzusio chyba najbardziej podobny do brzunia MoniQi, tylko że ciut mniejszy. Zresztą poproszę męzulka dziś o fotkę bo w sumie od ostatniego już mineły ponad 4 tygodnie, i postaram się wkleić je tutaj 
nadia
MoniQa pisze:Nadia ty sie nie postaraj tylko tak zrob... koniecznie chcemy zobaczyc
![]()
Oki ;D Choć nie wiem do której przeciągną się imieniki u mamuśki
reklama
Agnieszka18
Dzięki dziewczynki za wszytski komplemenciorki - brzuszek dziewczynkowy - niech będzie dziewczynka - po mału sie do tego przyzwyczajam, mimo że miałam chrapkę na synka .....
Ale tak też jest dobrze !!!
Ale tak też jest dobrze !!!