Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqo ja pierwszy raz od niepamiętnych czasów gorzką kawę łyknęłam, ale wolę taką niż ze słodzikiem
.
A na śniadanko serek ze szczypiorkiem. Mniam:-)

A na śniadanko serek ze szczypiorkiem. Mniam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciebie Tygrys to lepiej w gości nie zapraszaćJeny a ja jestem nałogowcem jeśli chodzi o kawę:-( do filiżanki kawy wsypuje ok 3 łyżeczek cukru a do kubka ok 4:-( herbaty nie słodzę![]()
skneraCiebie Tygrys to lepiej w gości nie zapraszać![]()
hihihisknera![]()
Mój mężowy za to sypie 4 łyżczki kawy na kubek i łyżczkę cukru a herbatę pije tylko jak jest choryhihihi
ale moj niemezowy np słodzi herbate w kubku 4 lyzeczkami cukru...tak jak Tygrys...
ale za to kawki w ogole nie pije i nigdy tez nie pil![]()
ale problemow zeMój mężowy za to sypie 4 łyżczki kawy na kubek i łyżczkę cukru a herbatę pije tylko jak jest chory
A ja do kawy sypię 2 łyżeczki a herbatę to zależy jaką: czarnej i owocowej nie słodzę wogóle a taką zwykłą jedną łyżeczkę. Ale i tak najbardziej lubię wodę niegazowaną![]()
Coś Ty on na sam widok poduszki zasypiaale problemow zespaniem mezuch nie ma?