reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Zapominajko - jak dieta?
Ja miałam wczoraj kryzys.
Dziś już ok :-)
Robiłam wczoraj ten placek owsiany i jest super. Zamiast pieczywa. Dziś też robiłam i jadłam z serkiem Tartare naturalnym Light. Super!

a widac juz jakies efekty?

Z wagi niewiele bo 1,5 kg. Ale mój M. twierdzi ze z tyłka widać. Ale nie wiem czy serio czy się zgrywa.
I tak się ze mnie śmieje bo idę na ten Fat Burning i sobie na komórkę ściągnął piosenkę Garou "I'm burning" ustawił jako dzwonek jak ja dzwonie. Chodzi mi z zapaloną zapalniczką po domu i śpiewa :wściekła/y:

z wagi niewiele bo 1,5 kg. Ale mój m. Twierdzi ze z tyłka widać. Ale nie wiem czy serio czy się zgrywa.
I tak się ze mnie śmieje bo idę na ten fat burning i sobie na komórkę ściągnął piosenkę garou "i'm burning" ustawił jako dzwonek jak ja dzwonie. Chodzi mi z zapaloną zapalniczką po domu i śpiewa :wściekła/y:
:-d:-d:-d:-d

reklama
Do góry