reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
JA ROWNIEZ POPROSZEZapominajka poproszę o przesłanie tej książeczki z dietą dariaponiedzialek@gazeta.pl
natusia78@tlen.pl
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
maile poszły
Myszqa
Fanka BB :)
Zapominajko - jak dieta?
Ja miałam wczoraj kryzys.
Dziś już ok :-)
Robiłam wczoraj ten placek owsiany i jest super. Zamiast pieczywa. Dziś też robiłam i jadłam z serkiem Tartare naturalnym Light. Super!
Robiłam wczoraj ten placek owsiany i jest super. Zamiast pieczywa. Dziś też robiłam i jadłam z serkiem Tartare naturalnym Light. Super!
pyciolek87
Mama Alexa:*
a widac juz jakies efekty?Zapominajko - jak dieta?
Myszqa
a widac juz jakies efekty?
Z wagi niewiele bo 1,5 kg. Ale mój M. twierdzi ze z tyłka widać. Ale nie wiem czy serio czy się zgrywa.
I tak się ze mnie śmieje bo idę na ten Fat Burning i sobie na komórkę ściągnął piosenkę Garou "I'm burning" ustawił jako dzwonek jak ja dzwonie. Chodzi mi z zapaloną zapalniczką po domu i śpiewa

pyciolek87
Mama Alexa:*
:-d:-d:-d:-dz wagi niewiele bo 1,5 kg. Ale mój m. Twierdzi ze z tyłka widać. Ale nie wiem czy serio czy się zgrywa.
I tak się ze mnie śmieje bo idę na ten fat burning i sobie na komórkę ściągnął piosenkę garou "i'm burning" ustawił jako dzwonek jak ja dzwonie. Chodzi mi z zapaloną zapalniczką po domu i śpiewa![]()
mamusia2008
mamusia Karolinki
mamuski proteinowe,
mam pytanko, ile wolno zjadac tego miesa czy nabialu dziennie, jak wy to sobie liczycie?
mam pytanko, ile wolno zjadac tego miesa czy nabialu dziennie, jak wy to sobie liczycie?
Myszqa
mamuski proteinowe,
Dowolne ilości

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
Dowolne ilości![]()

to fajnie
od jutra dolacze sie do was, uwielbiam piers z kurczaka, wiec od jutra wcinam,
a mozna grilowane czy tylko gotowane?