reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Jak dietowałam to mój dzien wyglądał tak:
8:00 4 łyżki płatków fitness i szklanka mleka( to wcale nie jest tak mało i można się nasycić)
11:00 jakiś owoc ja jadłam jabłko lub jogurt
14:00 obiad: jak zupa to szklankę zupy, jak drugie danie to: kotlet i surówka
17:00 owoc lub jogurt lub sałatka
20:00 płatki na mleku
jadłam też czasami chleb razowy to wtedy kromka. Pierwszy tydzień najgorszy ja byłam głodna od południa do nocy.:p Ale po pierwszym tyg. jak weszłam na wagę to -3kg .
No i zdarzały się wpadki pizza o północy, jakieś słodycze, ale waga ciągle w dół oby tak dalej.
Powodzenia
widzę ze jadłaś kotlet, czyli nie wyeliminowałaś smażonego??

reklama
Tygrysku - dzięki za pamięć....... Ja się nie skuszę bo tyle pieniędzy to prawie moja wypłata:szok: Staram się ćwiczyć jak najczęściej i najwięcej.... po weeekendzie mam + 1kg, mimo, że prawie nic nie jadłam:-(ale się nie poddaję i w końcu muszą być rezultaty na minus:tak:Ogólnie jestem podłamana, ale muszę dać radę!!! Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!!!!!!!! Jesteście dla mnie wzystkim (jeśli też chodzi o motywację) Tylko dzięki Wam trzymam się jakoś... BAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAMMMMMM DZZZZZZIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJĘĘĘĘĘĘĘĘĘE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewelw nie możesz głodzić organizmu i nic nie jeść, ponieważ wtedy organizm zatrzymuje wodę w organiżmie, bo dla niego to tak jakby alarm i gromadzi wodę, dlatego zapewne waga poszła do góry-TYM BARZDIEJ ŻE ĆWICZYSZ-wiem coś na temat odchudzania bo teraz ważę 50 kg a kiedyś 70:rofl2:I schudłam bez żadnego specjalisty-poprostu jadłam racjonalnie i wszystko sobie zapisywałam-bez żadnego głodzenia i co najważniejsze do dnia dzisiejszego mogę się opychać czym chcę i ani kg nie przytyję:laugh2:Polecam kapsułki B.I.O. CLA z zieloną herbatą mi pomogły =koszt ok.65 zł no i chrom z 10 zł.TRZYMAM KCIUKI

A do picia polecam duuuuużo wody niegazowanej, zamiast zwykłej herbaty - herbatę zieloną i na wieczór herbatę czerwoną-no i ja wyeliminowałam wszystkie napoje gaz, soki i resztę.Na początku było trudno to obrzydlistwo pić, ale kwestia przyzwyczajenia bo do dziś pije wyłącznie zieloną herbatę z cytryną:tak:

Fasolkamaria mam do Ciebie pytanko. Czy na diecie garściowej można między posiłkami żuc gumę? Bo tego nie mogę się nigdzie doszukac. A i czy mała jakoś zareagowała na tą Twoja dietę? Bo ja też jeszcze karmię i boje się o mleko:sorry:
kochana myślę, że gumę możesz spokojnie rzuć. Ale np: świeżo wyciskany sok to już posiłek. Ja tez karmię tylko piersią, jedyne co zauważyłam to to że mam mniejsze piersi i już pokarm tak nie sika chociaż w nocy to i tak mam łóżko zalane. Musisz obserwować, bo ja stwierdziłam, że idę na diet, ale jak mała się nie będzie najadać to nie będę dietować. Ale jest ok nawet można czasami zgrzeszyć bo i tak ok 500 kal. idzie na produkcję mleczka :)
Ps: Mała waży 7700 więc nawet pielęgniarki mówią, że jest duża jak na swój wiek.

A do picia polecam duuuuużo wody niegazowanej, zamiast zwykłej herbaty - herbatę zieloną i na wieczór herbatę czerwoną-no i ja wyeliminowałam wszystkie napoje gaz, soki i resztę.Na początku było trudno to obrzydlistwo pić, ale kwestia przyzwyczajenia bo do dziś pije wyłącznie zieloną herbatę z cytryną:tak:
No właśnie. Ja napojów gazowanych to w ogóle nie piję, kojarzą mi się z chemią samą. Piję tylko wodę no i kawkę z mlekiem rano RYTUAŁ :tak:A z tymi herbatkami eh to nie piję w ogóle chociaż chciałabym bardzo czerwoną pić, ale karmię piersią i się boję.

No właśnie. Ja napojów gazowanych to w ogóle nie piję, kojarzą mi się z chemią samą. Piję tylko wodę no i kawkę z mlekiem rano RYTUAŁ :tak:A z tymi herbatkami eh to nie piję w ogóle chociaż chciałabym bardzo czerwoną pić, ale karmię piersią i się boję.
mozna pic kawe jak sie karmi????????:zawstydzona/y:

reklama
Do góry