reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

paola, u ciebie stacjonarny rowerek poskutkował?a myślisz ze on może zwalczyć ten mój brzuchoflak?bo brzuszki nic mi nie daja:-(a zastanawiam się nad kupnem tego rowerka

Mamusia a nie bedzie bardziej motywujace zapisanie sie na zajęcia typu spinning...ja chodziłam na takie przed zajściem w ciążę i uważam że sa to super zajecia dodatkowo zakładałam pas wyszczuplajacy i efekt był szybciutko widoczny...teraz tez myślę żeby zapisac się

reklama
Ewelw nie możesz głodzić organizmu i nic nie jeść, ponieważ wtedy organizm zatrzymuje wodę w organiżmie, bo dla niego to tak jakby alarm i gromadzi wodę, dlatego zapewne waga poszła do góry-TYM BARZDIEJ ŻE ĆWICZYSZ-wiem coś na temat odchudzania bo teraz ważę 50 kg a kiedyś 70:rofl2:I schudłam bez żadnego specjalisty-poprostu jadłam racjonalnie i wszystko sobie zapisywałam-bez żadnego głodzenia i co najważniejsze do dnia dzisiejszego mogę się opychać czym chcę i ani kg nie przytyję:laugh2:Polecam kapsułki B.I.O. CLA z zieloną herbatą mi pomogły =koszt ok.65 zł no i chrom z 10 zł.TRZYMAM KCIUKI
Wiec zwracam sie do specjalisty ;-) z pytaniem.
Od miesiaca chadzam na fitnes i silownie. Codziennie po 1-2 godziny. Odzywiam sie tez inaczej...zamiast oleju oliwa z oliwek, ciemny chleb, nie jadam ziemniakow itd.
No i przez ten miesiac waga ani drgnela a nawet mam wrazenie ze kilo do gory podeszla a rozmiar spodni spadl o jeden a nawet dzis kupilam 2 rozmiary mniejsze spodnie niz miesiac temu. Jak to mozliwe?:zawstydzona/y:

Mamusia a nie bedzie bardziej motywujace zapisanie sie na zajęcia typu spinning...ja chodziłam na takie przed zajściem w ciążę i uważam że sa to super zajecia dodatkowo zakładałam pas wyszczuplajacy i efekt był szybciutko widoczny...teraz tez myślę żeby zapisac się
wiesz co madzienka, ja to w zasadzie nie potrzebuje żadnej motywacji, bo ja mam silna wole, i jak trzeba coś robić to będę robiła aż do skutku, słyszałam o tym spinning, tylko ze jak na razie to nie mogę sobie pozwolić na takie coś ponieważ mężuś cale dnie w pracy, wiec nie mam z kim dzidzi zostawić, właśnie dlatego chce kupić chociażby rowerek:-), wlacze sobie muzyczke i jazda:-)ale dzieki za rade, jestes kochana

Ostatnia edycja:
Wiec zwracam sie do specjalisty ;-) z pytaniem.
Od miesiaca chadzam na fitnes i silownie. Codziennie po 1-2 godziny. Odzywiam sie tez inaczej...zamiast oleju oliwa z oliwek, ciemny chleb, nie jadam ziemniakow itd.
No i przez ten miesiac waga ani drgnela a nawet mam wrazenie ze kilo do gory podeszla a rozmiar spodni spadl o jeden a nawet dzis kupilam 2 rozmiary mniejsze spodnie niz miesiac temu. Jak to mozliwe?:zawstydzona/y:
cyprysiowa, ja tez kupiłam o rozmiar mniejsze spodnie, a waga nawet się nie ruszyła, tez nie rozumiem jak to jest, ale w swoje stare spodnie jeszcze nie wchodzę:-(

Ostatnia edycja:
Cyprysiowa jeśli tyle ćwiczysz to na pewno zaczęły Ci się wyrabiać mięśnie,a mięśnie są cięższe niż tłuszcz-stąd rozmiar jest mniejszy,a waga nie spada:tak:

już teraz wiem czemu brzuszki nie dają żadnego efektu:-:)-:)-(, bo:szok::szok::szok::

Jeżeli masz problem z tłuszczykiem
na brzuchu to...
NIGDY NIE RÓB BRZUSZKÓW!

Brzuszki nie zrzucą Ci tłuszczu z brzucha!
One fakt, mogą wyrobić Ci mięśnie brzucha,
ale wyrabianie mięśni to nie to samo co
spalanie tłuszczu – nawet jak masz silne
mięśnie na brzuchu to będą one UKRYTE
POD WARSTWĄ TŁUSZCZU.

Staromodny I Długi Sposób Na Płaski Brzuch

Zaczynasz wykonywać ćwiczenia aerobowe (np.
bieganie, rower) po 60-90 minut CODZIENNIE.
Twój metabolizm zaczyna spalać łuszcz dopiero
po średnio 40 minutach ćwiczenia, dlatego te
ćwiczenia muszą być takie długie.

Ostatnia edycja:
już teraz wiem czemu brzuszki nie dają żadnego efektu:-:)-:)-(, bo:szok::szok::szok::

Jeżeli masz problem z tłuszczykiem
na brzuchu to...NIGDY NIE RÓB BRZUSZKÓW!

Brzuszki nie zrzucą Ci tłuszczu z brzucha!
One fakt, mogą wyrobić Ci mięśnie brzucha,
ale wyrabianie mięśni to nie to samo co
spalanie tłuszczu – nawet jak masz silne
mięśnie na brzuchu to będą one UKRYTE
POD WARSTWĄ TŁUSZCZU.

Staromodny I Długi Sposób Na Płaski Brzuch

Zaczynasz wykonywać ćwiczenia aerobowe (np.
bieganie, rower) po 60-90 minut CODZIENNIE.
Twój metabolizm zaczyna spalać łuszcz dopiero
po średnio 40 minutach ćwiczenia, dlatego te
ćwiczenia muszą być takie długie.

nooo proszę, to po co ja się produkowałam z tymi brzuszkami :no:

reklama
Do góry