reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Ja tez polecam owsiankę. Ja jem tak: wsypuję do garnka 1. płatki owsiane górskie, 2.trochę otrąb pszennych( samych albo sa takie ze śliwka,z jabłkiem,zurawiną),3.łyzeczkę siemienia lnianego mielonego. to wszystko zalewam wrzatkiem i gotuję tak z 10-15 min na baaardzo maleńkim ogniu,zostawiam pod przykryciem,zeby jeszcze platki spęcznialy i gotowe. Najlepiej robic to na wieczór,a rano jak znalazl. Mozna to dodac do jogurtu,mleka,albo samo zjesc. Mi smakuje baaardzo.Ja lubie takie zdrowe świństwa:)

reklama
EFE - ja przezylam dwa , 5tego i 8ego tygodnia
po prostu przeczekalam to marudzenie, az szkoda mi sie malego robilo jak zmeczony zasnac nie mogl, jakby spiecia w mozgu mial:-( ale to mija i znow na jakis czas bedzie normalnie

Mewa powiedz mi jak Adaś nie mógł zasnąć to darł ci się tak jakby go ze skóry obdzierali? Bo moja po 3dniówce tak ma :((((. Straszne to jest. Czekam tylko by szybko minęło.

Deli- tak jakby go ze skory obdzierali to tylko jak glodny jest, a jak z przemeczenia nie moze zasnac to bardziej taki skarzacy skowyt i wtedy chetnie smoka zasysa

dziewczyny moja amelka chyba zaczyna zabkowac:szok:ma podwyzszona temp i wszystko gryzie.nawet jak mleko ciagnie z butli to wisi na smoku jakies 30-40 min i bardziej zuje niz pije :eek: tetre to wpyla nalogowo-wpycha sobie rog pieluszki do buzi i zuje jak gume orbit:szok:(sorry za kryptoreklame hehehe;-)) marudzi troszke od dwoch dni- ale moze to cos innego bo chyba szybko jak na poczatki zabkowania-chyba ze sie myle znowu:eek:

to slinienie to juz norma od 2 tyg-ale to raczej nie na zabki:tak:a temp ma 37,6 albo najwyzsza jaka miala to 37.8:zawstydzona/y: a jak jej mierzylismy temp z tydz temu to miala 36,8:eek:mam nadzieje ze to nie zabki ...mam przyjaciolke ktorej synio Staszek pierwszego zabka mial juz wyluskanego jak mial 4 mce:szok:

to slinienie to juz norma od 2 tyg-ale to raczej nie na zabki:tak:a temp ma 37,6 albo najwyzsza jaka miala to 37.8:zawstydzona/y: a jak jej mierzylismy temp z tydz temu to miala 36,8:eek:mam nadzieje ze to nie zabki ...mam przyjaciolke ktorej synio Staszek pierwszego zabka mial juz wyluskanego jak mial 4 mce:szok:
ja swoją starsza jak chrzciłam to miała około 4 miesiecy i miała już pierwszego ząbka

reklama
Do góry