reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

Malinka - moj nie podnosi nozek,
ledwo glowe na chwile podniesie, tez go czesto daje ale wytrzymuje tylko na krotko bo zaraz placz
a nie pisala czasami Andariel ze Ninka samolot na brzuszku robi?
a pisała, pisala:tak: balansuje na brzuszku a kończyny w górze - główka trochę w górze, trochę na dole; i niestety wg pani doktor nie jest to prawidłowe zachowanie, bo na tym etapie dzieciątko powinno już załapać o co chodzi z podpieraniem się łokciami; dlatego też musimy się udać na rehabilitację;

dziewczyny ile czasu Wam zajęło pozbycie się tych odparzeń w fałdkach pod szyją? u nas już to trwa ze 2 tygodnie, dziś 3 dzień smaruję 3 razy kremem Oilatum soft i efektu nie ma... wygląda to bardzo brzydko, choć bąbli nie ma i nic się nie sączy, tylko takie rozległe czerwone placki są:no:

reklama
kurcze, a czym smarujesz rubi? pielęgnujesz te miejsca jakoś specjalnie? dziś może będzie do odbioru ta maść robiona, może coś pomoże... jeśli będzie efekt dam znać, żebyś też mogła poprosić doktorkę o jej przepisanie;
zastanawiam się jak sobie radziła moja mama, skoro ja miałam jeszcze więcej fałdek;-), byłam jeszcze cięższą kluską, a odparzeń nigdzie nie było; a myła mnie tylko przegotowaną wodą i zasypywała pudrem (czyżby ten puder jednak byl taki dobry?)

andariel ;-) my jestesmy na bepathenie jeszcze i na oliwce... lekarz jeszcze tego nie widzial...a Moni niespecjalnie to przeszkadza...

nadal myje, smaruje i oliwie na czuja :-( Monika nie da sobie odchylic glowy :-(

ja mam ten puder plynny ktory mi na moja wysypke w szpitalu dali... moze tym ja wymaluje???

a niedawno... krzyk, wicie sie, lzy, spazmy....cyc nie pomagal a tylko jeszcze bardziej ja wkurzal...
rano bylo to samo.... w poludnie OK a po poludniu powtorka z rozrywki...
i wiecie o co chodzilo??? HRABINA NIE CHCIALA PRAWEGO CYCKA ALE LEWY BARDZO CHETNIE...
co wyrosnie z mojej corki??? lubi lezec z golym tylkiem na przewijaku i ma sklonnosci do lewizny...:-D:-D:-D:-D

rubi :-D uśmiałam się z hrabiny hehe, to mój marcel to hrabia chyba bo też lubi z gołym dupskiem leżeć a jak go smaruję to w ogóle sama przyjemność :D, no i ostatnio też wybrzydzał tylko on znowuś do prawego cyca ma skłonności :-D

reklama
Do góry