reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

reklama
Efe nam pomoglo wcieranie oliwki chodzil w tym nawet kilka godz, a potem do kapieli plyn z oliwka i delikatne wycieranie paskudztwa recznikiem. Ale twoja ma takie kudelki to ja nie wiem czy pomoze:baffled:

Dzięki laski
oliwkę wcierałam ale widać za krótko z nia siedziała, dziś sie poprawie i zobaczymy i przeprosze wszystkie letnie czapki
a włosy ma paskudnie tłuste po tym bleee

My też po wizycie
Mocz i posiew idealne :-)

Szczepienia mamy za sobą, mała tylko powiedziała a i nawet nie płakała, byłam w szoku. Dzielna moja mała dziewczynka. następne szczepienie za 6 tygodni :-).
Ważymy sobie 7200 ile mierzymy nie wiem, bo mała źle zareagowała na doktorkę i ta ją tylko zbadała i nie męczyła.
Jak ją podniosła i posadziła to siedziała 30 sek bez przewracania się byłam w szoku.

Neverend trzymam się i zmień lekarza ja na tym wyszłam z Oliwią bardzo dobrze. Ucałuj Manię od cioci :*

My też po wizycie
Mocz i posiew idealne :-)

Szczepienia mamy za sobą, mała tylko powiedziała a i nawet nie płakała, byłam w szoku. Dzielna moja mała dziewczynka. następne szczepienie za 6 tygodni :-).
Ważymy sobie 7200 ile mierzymy nie wiem, bo mała źle zareagowała na doktorkę i ta ją tylko zbadała i nie męczyła.
Jak ją podniosła i posadziła to siedziała 30 sek bez przewracania się byłam w szoku.

Neverend trzymam się i zmień lekarza ja na tym wyszłam z Oliwią bardzo dobrze. Ucałuj Manię od cioci :*
Dziewczyny sorki ze zapytam ale jeste nie w temacie.Po co robicie te badania moczu????Kazde dziecko musi miec te badania???????????/Pytam bo u nas w osrodku jest kijowy lekarz i nie bardzo mu ufam,jak synek jest chory to wtedy jade prywatnie do pediatry ale o badaniu moczu nic mi nie wiadomo:szok:

reklama
Do góry