Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Help mamy ciemieniuche!
Efe u nas tez Seboderm pomogl,no i wcale nie trzeba wyczesywac bylo....oliwka lekko ciepła posmarowac z godzinke przed kąpielą naozyc czapeczke przy kapieli umyć główke i wyczesac
ja stosowałam Seboderm i zeszło
Dziewczyny sorki ze zapytam ale jeste nie w temacie.Po co robicie te badania moczu????Kazde dziecko musi miec te badania???????????/Pytam bo u nas w osrodku jest kijowy lekarz i nie bardzo mu ufam,jak synek jest chory to wtedy jade prywatnie do pediatry ale o badaniu moczu nic mi nie wiadomoMy też po wizycie
Mocz i posiew idealne :-)
Szczepienia mamy za sobą, mała tylko powiedziała a i nawet nie płakała, byłam w szoku. Dzielna moja mała dziewczynka. następne szczepienie za 6 tygodni :-).
Ważymy sobie 7200 ile mierzymy nie wiem, bo mała źle zareagowała na doktorkę i ta ją tylko zbadała i nie męczyła.
Jak ją podniosła i posadziła to siedziała 30 sek bez przewracania się byłam w szoku.
Neverend trzymam się i zmień lekarza ja na tym wyszłam z Oliwią bardzo dobrze. Ucałuj Manię od cioci :*