reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maleństw- wizyty u lekarzy,szczepienia i wszystko z tym związane:)

doczłapalam sie do przychodni.. Młody we wózku Rafcio go pchał, Alicja w drugim wózku a Angelinka szła biedna taka osowiała:-( ale oskrzela to jeszcze nie są wydzielina z nosa schodzi stąd ten paskudny mokry kaszel, dostałam dla jednej i drugiej antybiotyk ale mam jeszcze poczekać do jutra!! Alicji podam juz dzis wieczorem a Angelince się wstrzymam az mam strach isc do apteki!!!!

Alicja waży 9990:-) przez 4,5miesiąca przytyła 800gram... je za dziesiąciu, kupsko wali tez 2 razy dziennie hmmm chyba będzie podobna do taty:baffled:
ma 11 zębów:tak:

reklama
Nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc zadam tu:

czy Wasze cieci ciągle biorą wszystko do buzi? Wiecie o co chodzi.

Zdrówka wszystkim robaczkom

Adrianek tez pcha wszystkie przedmioty do buzi :-D

A Dziewczyny (Mamy chłopców), powiedzcie jak z tymi napletkami u Was??
Adriankowi jeszcze nie zszedł i nie chce zejść :-(
Ma bardzo wąski napletek :confused:
Na początku lutego ide do lekarza to dostane receptę na tą maść sterydową a jak to nie pomoże to będzie potrzebny chirurg :sad::sad::sad:

Franiowa moja Amelka tak wszystko laduje w pysia:baffled: ona tak juz od dawna ma i nic sie nie zmienilo. wszystko co do lapki to do pyszczka pcha:dry: teraz np gryzie kocyk polarowy:sorry2:a tak to np ksiazki mam pogryzione,kredki zjadala,teraz mam te mate aqadoodle to ten pisak albo gryzie albo ssie wode z niego,wlasne rekawy i wogole wsio co pod lapke sie nawinie:szok: nawet nocnik oststnio obgryzala:baffled::sorry2:

Aga a niech pcha!!! poznaje przez to świat! nie martw sie takimi głupstewkami.... On jest taki Kochany... wierze w Was!!

Aluta ma schize i pcha sobie do buzi dłonie CAŁE!!!!!!!! ma odruch wymiotny i nie raz nie zdąże zareagować!! i strsznie ma przy tym ubaw....

Aga Zosia podobnie jak Amelka wsio do buzi wpycha, może kocyków nie gryzie , ale np. łyżkę do butów, opakowanie po płytach. Długopisy, kredki, ołówki, gumowe zabawki są na porządku dziennym.
Ostatnio to pannie nawet ciężko zwrócić uwagę, żeby wyjęła z buzi bo się drze odrazu, ale to od tych wyłażących trójek...matko nich one już wyjda i dadza nam spokój bo jest tragedia...

reklama
moja tez wszystko do buzi pcha,ale ja widze ze to przez zabki bo bardzo ma spuchniete dziąsła i masuje sobie chyba w ten sposób,bo jak nie ząbkuje tez pcha ale znacznie mniej ciągnie do tego

Do góry