reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

mój dzies od wczoraj nic nie je...grrrry! Zdrowa jak ta lala, tylko zebole się wyrzynają. Na śniadanie 2 plasterki ogórka, 2 chrupki kukurydziane i garść kuleczek cheerious, na II śniadanie 3 łyżki kaszki musli, na obiad 2 łyżki zupy...wczoraj było to samo

aga
moja sąsiadka notorycznie robi tak zakupy - mega wygoda:)

niespodzianka
witamy w gronie zakupoholiczek:p

aylin wysłane:)

iwon
ja nie czekałam aż cukinia/kabaczek puszczą soki. Od razu podsmażyłam aż woda wyparowała, dodałam podsmażoną cebulkę a całość zagęściłam zmiksowanymi płatkami owsianymi i zmiksowanymi pestkami dyni - kotleciki smażyłam na oleju rzepakowym - właśnie wciągam:p

reklama
Obcięłam Damianowi włoski:tak: tylko zamiast nałożyć nasadkę na maszynkę pojechałam bez i tak oto jest mały łysek;-) a i w szoku jestem bo co mu jadę maszynką po głowie to ten w śmiech:-D

Alijenka nie daj się chorobie &&&&&
Kasiek fajne te ciuszki udało ci się upolować:tak:
Iwon Klub Przyjaciół Myszki Miki to bajka na Disney Chanel, kiedyś też rano na jedynce 'leciała' ale czy nadal to nie wiem
Sunshine młoda się przyzwyczaiła, że ją usypiasz to się budziła i sprawdzała czy jesteś
Andzia zdrówka dla Matiego
Aga super, że masz już wózek:tak: miłej wizyty u kolezanki
Niespo to dobrze, że komuś nie udało się złożyć tego wózka bo jeszcze by ukradł:no: aach, wszystkiego trzeba pilnować

No i córa się na mnie obraziła bo poszłam po nią do szkoły a ona sama chciała wrócić:szok:

Asik - no zawaliłaś. :) Wybaczy ci - jak pozwolisz wrócić samej :)

aylin wysłane:)

iwon
ja nie czekałam aż cukinia/kabaczek puszczą soki. Od razu podsmażyłam aż woda wyparowała, dodałam podsmażoną cebulkę a całość zagęściłam zmiksowanymi płatkami owsianymi i zmiksowanymi pestkami dyni - kotleciki smażyłam na oleju rzepakowym - właśnie wciągam:p

Dziekuję :)

Ja planuje na jutro - dzis zakupiłam składniki.
Zrobiłam spaegetti - dziec pogardził. Wciągneła sam makaron.

A ja kupiłam
3515326810.jpg3515709992.jpg3522505731.jpg3522508051.jpg

Załączniki

• 3515326810.jpg
    3515326810.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 59
  • 3515709992.jpg
    3515709992.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 56
  • 3522505731.jpg
    3522505731.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 3522508051.jpg
    3522508051.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 60
Melduje ze jestem na pierwszym żlobkowym zwolnieniu- Mati zakatarzony i gorączka w nocy 39 st.

Dzis w przychodni mały sie tak rozchodził miedzy mna a M, ze w zaden sposób nie mozna go było zatrzymać. Moze tym razem juz naprawde zaczął chodzic:-D Radość miał niesamowitą.

zdrówka dla M!!

Gabi tak właśnie zaczęła już na całego śmigać. Chodziła w domku na działce od drzwi wejściowych do kuchni, non stop, i od tego momentu czworaki poszły w odstawkę!

Przepis idealny dla mnie! Bo lubię i cukinię i kuskus i też otręby zawsze mam pod ręką (wprawdzie owsiane, a nie pszenne, ale to nie problem). Jeszcze w tym tygodniu robię te kotleciki! :tak:

EDEK: cała stronka jest super, zapisuję w ulubionych :)

ja też już sobie ją zapisałam :-)

Co do obiadow Munka to ja Ci moge gotowac w zamian za pieczyste. Nie wiem tylko czy lubisz wynalazki czy po polskiemu ;) Dzisiaj np bedzie zalewaja, moze byc? ;-)

no pewnie!!! uwielbiam nowe smaki, zwłaszcza jak ktoś gotuje :-)

Ja jutro będę robiła tartę z jabłkami i cynamonową bezą - może być??

Obcięłam Damianowi włoski:tak: tylko zamiast nałożyć nasadkę na maszynkę pojechałam bez i tak oto jest mały łysek;-) a i w szoku jestem bo co mu jadę maszynką po głowie to ten w śmiech:-D

specyficzne miejsce łaskotek :-)

Asik - no zawaliłaś. :) Wybaczy ci - jak pozwolisz wrócić samej :)

Dziekuję :)

Ja planuje na jutro - dzis zakupiłam składniki.
Zrobiłam spaegetti - dziec pogardził. Wciągneła sam makaron.

A ja kupiłam
Zobacz załącznik 582289Zobacz załącznik 582290Zobacz załącznik 582291Zobacz załącznik 582292

Bardzo ładne ciuszki!!
mam taką samą tuniczkę z hello kitty dla G, ale w kolorze złotym z lekko błyszczącymi nitkami. Oczywiście w spadku po córeczce znajomej. Ale przyznam się, że jakoś irytuje mnie ta postać hello kitty i sama G nie kupuje ciuszków z tej serii. Siakieś takie dziwne uprzedzenie mam nie wiem skąd...

Ostatnia edycja:
Piękne ubranka !!! Zarówno Sunshine jak i Aylin :D

Ja ostatnie kupiłam Monice 5 pak bodziaków z Myszką Minnie :D też fajne :D
Ale marzy mi się Za 35 zł tuniczka z błękitnymi rękawkami i świnką peppą - CUDNA, NOVA, ale mąż kręci nosem, że drogo... no jak liczyć, że do końca miesiąca mamy 400 zł to drogo.....
651423735_226.jpg

a tu Monisia w Minnie:
DSCF8400.JPG

Klub Przyjaciół Myszki Mickey jest też w weekend na TVP2 :) Coś koło godziny 10. A przynajmniej niedawno był :p

a Monika dzisiaj w żłobku dobrze :p
Jak weszła to zrobiła w tył zwrot i chciała uciec z sali ("no przecież salę już znam ale po szatni chętnie pobiegam" :p) a jak po nią przyszłam to "przy jedzeniu tańczyła na stole".......... także widać dziewczyna się świetnie aklimatyzuje :-D

a ja padnięta jestem - chyba zaraz pójdę się wykąpać i położyć z lapkiem w ciepłym łóżeczku z moją kochaną kołdrą 200x220 :-D

Załączniki

• 651423735_226.jpg
    651423735_226.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF8400.JPG
    DSCF8400.JPG
    68 KB · Wyświetleń: 51
Bardzo ładne ciuszki!!
mam taką samą tuniczkę z hello kitty dla G, ale w kolorze złotym z lekko błyszczącymi nitkami. Oczywiście w spadku po córeczce znajomej. Ale przyznam się, że jakoś irytuje mnie ta postać hello kitty i sama G nie kupuje ciuszków z tej serii. Siakieś takie dziwne uprzedzenie mam nie wiem skąd...

tuniczke kupiłam za 6 zł. Za inna cene bym nie wzieła. Mam alergie zarówno na kitty jak i na peppe. Ale na peppe wiekszą. I tez nie wiem skąd bo bajki na oczy jeszcze nie widziałam.

A teraz kupiłam calkiem przypadkiem 5 pack bodu carters'a, atunikę z rajtuzkami oraz getry jakis czas temu. I u tej osoby bede jeszcze kupować. Super rzeczy zadbane za grosze
3430179797.jpg3459627522.jpg3526408468.jpg

Ale to przez was... bo was na forum nie ma i czas musze czyms zajać

Załączniki

• 3430179797.jpg
    3430179797.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 47
  • 3459627522.jpg
    3459627522.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 45
  • 3526408468.jpg
    3526408468.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 44
Rysica ale Monia ma dluga kitke!!!!!

kurcze dziewczynki musza fajnie w tych tuniczkach wygladac!
mlody juz spi a ja musze popracowac dzis ehhhh

Aylin ten drugi zestaw zakupow BOSSSKI!!!!!:-D
a peppe musisz obejrzec z martynka, nie mozna jej nie lubic:tak:

Ostatnia edycja:
kasiekz - u nas bejbiszonek juz jakis czas temu odkryl jak sie wysuwa CD z kompa i tak sie zapamietale bawil (dumny tatus pozwalal), ze popsul. Na szczescie komputer taty :-p

asiek - a to w takim razie nie jest tak zle. Ja myslalam, ze Oliwka ma jakas fobie :dry:Mnie kiedys tez chapnal przyglupi jamnik corki sasiadki jak mialam 6 lat i przez dlugie lata mialam awersje do jamnikow dlugowlosych (ale na inne psy na szczescie nie :-p )

Po godzinie zabkujacych jekow po raz pierwszy zaaplikowalam bejbiszonkowi czopek z paracetamolu. Balam sie protestow a on sie przy tym smial :szok:

zaza
- na zyczenie prezentuje pse w akcji z opisywanym bernenskim psem pasterskim na slynnej plazy z psimi nudystami (wlascicielki nie fotografowalam):

Załączniki

• psia plaza.jpg
    psia plaza.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 45
Witam wieczornie :)ploty z przyjaciółką humorek zawsze poprawia :) i tak śmiesznie rozmawiamy i każda ma swoje dziecko przy cycu, a za małolata zawsze mówiłyśmy, ze fajnie jak byśmy miały dzieci w podobnym wieku :)
Aylin szarości piękne :)
A dostaje sporo ciuchów po chłopczyku kórego rodzice są fanami disneya, a najbardziej mickiego i tygryska :)

Aronia jak ten Twój bejbiszonek ma na imię, bo mi umknęło jakoś? :)

reklama
Do góry