kasiekz
Fanka BB :)
mój dzies od wczoraj nic nie je...grrrry! Zdrowa jak ta lala, tylko zebole się wyrzynają. Na śniadanie 2 plasterki ogórka, 2 chrupki kukurydziane i garść kuleczek cheerious, na II śniadanie 3 łyżki kaszki musli, na obiad 2 łyżki zupy...wczoraj było to samo
aga moja sąsiadka notorycznie robi tak zakupy - mega wygoda
niespodzianka witamy w gronie zakupoholiczek
aylin wysłane
iwon ja nie czekałam aż cukinia/kabaczek puszczą soki. Od razu podsmażyłam aż woda wyparowała, dodałam podsmażoną cebulkę a całość zagęściłam zmiksowanymi płatkami owsianymi i zmiksowanymi pestkami dyni - kotleciki smażyłam na oleju rzepakowym - właśnie wciągam
aga moja sąsiadka notorycznie robi tak zakupy - mega wygoda
niespodzianka witamy w gronie zakupoholiczek
aylin wysłane
iwon ja nie czekałam aż cukinia/kabaczek puszczą soki. Od razu podsmażyłam aż woda wyparowała, dodałam podsmażoną cebulkę a całość zagęściłam zmiksowanymi płatkami owsianymi i zmiksowanymi pestkami dyni - kotleciki smażyłam na oleju rzepakowym - właśnie wciągam
tylko zamiast nałożyć nasadkę na maszynkę pojechałam bez i tak oto jest mały łysek;-) a i w szoku jestem bo co mu jadę maszynką po głowie to ten w śmiech
aach, wszystkiego trzeba pilnować 

Mnie kiedys tez chapnal przyglupi jamnik corki sasiadki jak mialam 6 lat i przez dlugie lata mialam awersje do jamnikow dlugowlosych (ale na inne psy na szczescie nie