reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wątek główny

Kati najważniejsze , że wszystko dobrze z dzidzią:tak:
no ale wspołczuje nerwów związanych ze stłuczką

iwka czemu jeszcze nie byłas u gina?idź jak najszybciej, bedziesz spokojniejsza

pozdrawiam Was ciężarówki, ja rozpoczynam trzeci trymestr i mam nadzieję, ze szybko zleci;-)

reklama
anian najgorzej się ciągła do sylwestra, każda moja ciaża;-)
a od nowego roku jakoś szybciej leci
no ale jeszcze troche przede mną...
a ja juz bym chciała być po:tak:
i powoli torbe do szpitala kompletuje:-D

Aniu, Twoja ciąża mija w zawrotnym tępie...;-)
tez mi sie nie chce wierzyć że to już tyle czasu mineło :szok: :szok: :szok: ...................pamietam jak dzis jak pierwszy raz zobaczyłam u ciebie Mamoomi trzeci suwaczek:-) :-) ........ani sie obejrzymy i bedziemy oglądać pierwsze zdjęcia maleńkiej Kamilki;-) ;-) ......Mamooli buziaki dla twoich dwóch urwisków i trzeciego ;-) ;-) w brzuszku też:tak: :-)

Aniu bylam tylko na pierwszej wizycie jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem. Lekarz powiedzial mi zebym sobie zalatwila ubezpieczenie z miasta i wtedy przyszla bo teraz mnie nie bedzie kierowal na zadne badania bo by mnie to duzo kosztowalo. to jak bylam u mojego gina z ktorym rodzilam Marysie (tylko wtedy mialam ubezp. z pracy).

Sa jeszcze tutaj takie przychodnie publiczne gdzie przyjmują kobiety w ciazy i tez im zalatwiają ubezp. z miasta (za darmo) ale jak tam bylam to kobieta w recepcji dala mi najblizszy termin na wizyte na 21 luty.

Z tym ubezp. to musialam sie najpierw rozliczyc z podatkow za 2006 i dopiero moge sie starac , a ze te podatki dopiero rozliczaja tak od lutego , bo wszystkie dokumenty schodza do konca stycznia , to jestem a raczej stalam w tym samym miejscu.
W przyszlym tygodniu odbieram rozliczenie i zaczynam działac ale to na pewno nie bedzie z dnia na dzien , juz mam tego dosc, na pierwsze USG to pewnie pojde na polówkowe.
Boze mam nadzieje ze wszystko ok tam w brzusiu.

A wogóle Aniu to ślicznie wyglądasz , widziałam zdjecia, a ja dzisiaj sie dowiedzialam ze po mnie nic nie widac i kumpela była zdziwiona bo ponoc w drugiej ciąży wychodzi szybciej brzusio.
No nie wiem ja to juz czuje ze mam sie za co złapać;-) .

Pozdrawiam

iwka 21 luty to juz przeciez niedaleko:-) więc może idź wtedy
a czułas juz pierwsze ruchy?
no i pokąz nam swoje zdjęcie, bo napewno juz cos widac:tak:

Hej, kochane,. tez nie mam czasu za wiele, nawet na BB rzadko zagladam a jesli to tylko na chwilke. Dlatego bardzo przepraszam, ale karteczki bede wysylac dopiero po niedzieli, wiec do pierwszysch jubilatow dotra z opoznieniem, za to do nastepnych juz powinny na czas:tak:
Jasiu pytii, juz teraz przyjmij ode mnie zyczenia wszystkiego najlepszego z okazji ukonczenia roczku:-) Juz duzy chlopiec z ciebie:-D

Kochane to ile mamy ciezarowek:confused::-)bo mnie troszke na BB nie bylo z powodu braku komputera i jestem w tyl bede wdzieczna za informacje:happy:
Ja tylko wiem o 2 ciezaroweczkach ktorym gratulowalam Mamaoli i Katinj:tak:

reklama
Do góry