reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
nie zapominajcie, że to ja jestem tu od schizowania :cool2::cool2:\

Myla jak Milia mogła się zadrapać w glębi siebie?????????????? ;D ;D

Ja jej nic nie odklejalam ! Ja tu jestem z tych które myślą najbardziej optymistycznie :p

Doli w ciąży zrobilam się ślepa bardziej :D aż czasem mi głupio :D mam nadzieje że to minie :p
Tłuszcz na.oczach napewno nie ułatwia widzenia

Chodziło nam tylko aby zadzwoniła do gin i po sprawie :) ale każdy robi jak uważa :p
A z tym łożyskiem to samo wyszło :p bo Milia napisała że to raczej nie łożysko bo nic ją nie boli a wcale nie musi boleć...:)
Winny się tlumaczy:confused:

A Wy jak zawsze dziewczynki dacie czadu, można przynajmniej się pośmiać - choć nie wiem czy powinnam, bo i mi się oberwie
Właśnie :sly:

nie zapominajcie, że to ja jestem tu od schizowania :cool2::cool2:\

Myla jak Milia mogła się zadrapać w glębi siebie?????????????? ;D ;D
Nie zdążyło ci się??? Dziwne :sly:

Crp świadczy o stanie zapalnym w organiźmie i może przez wzgląd na pesser który masz to Ci to zaleca

Ja już pisałam że to też od lekarza zależy bo mój mi co miesiąc zaleca crp

Myla

leje ze śmiechu
nigdy wiecej nie rob takich przerw i nie zaniedbuj cór swoich bo widzisz co się dzieje!

no jak widać nigdy nie zadrapałam się do krwi w środku..a może to wcale nie były okresy comiesięczne to od drapania własnie.. :confused::confused::cool2:

To przez 2 tyg to jeszcze sporo podrośnie mała :)
Dobrze wyglądasz to gdzie ukryłaś Myla te kilogramy ??:) i nie przesadzaj że aż tyle ich jest :p

reklama
Myla, dzięki za kolejny głos rozsądku :) (ale z tym zadrapaniem/ugryzieniem tez nie kumam...)
Nie zmierzyli Ci malutkiej??
Też puchnę, ale ostatnio moja ginka stwierdziła, że nie bardzo, bo ogólnie mam raczej szczupłe palce, więc dzis rano specjalnie obrączkę wcisnełam (w domu nie noszę), żeby jej baleronika pokazac, ale kurde nie wygląda jak baleronik, chociaż ściagnąć obrączki już nie mogę... bedę jej demonstrowac, haha.

Do góry