reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Myla dobry plan masz.. Na spokojnie prześpij to a jakby co to na ip..

Pat to jutro razem wizytujemy i chyba Milia razem z nami :)

Lei super dzień miałaś :) ja byłam z M i pieskami w parku super się dotleniłam na słoneczku :)

Musiałam się odkłaczyć..masakra jak trudno.. Jestem teraz wykończona

Doli ja od wczoraj już nie biorę lutki i mam nadzieje że już mi nie przepisze :)

reklama
No właśnie moja też od paru dni mało się rusza. Chyba już coraz mniej miejsca. Na początku się denerwowałam, ale mimo wszystko co jakiś czas czułam jak zmienia pozycje w brzuchu, więc myślę że ok.

Aylin zdrówka!!
Myla, mam nadzieję, że rano się obudzisz i będzie ok!

Ja miałam super weekend z mamą. Przejrzałyśmy wszystkie ciuszki, poukładałyśmy w komodzie, przyozdobiłyśmy pokoik, byłyśmy na zakupach, w kfc, na hinduskim jedzeniu, lodach, soku uffff

Anemonne cienie wypas!!!
Doli nie mogę iść we wtorek,początkowo chciała na wtorek ale muszę się stawić w sadzie (stare sprawy) wiec wizyta w środę. A do sadu jde z tatusiem ;)

W ogole się nasmialam.mowilam wam ze dalam teściowej cześć ciuchow do poprania. Arek dziś po 19 pojechał do mamy. Przyjechał z reklamoeka i się śmieje ze powiedział mamie ze ja dziś nie tego wyglądem i mama kazała mu czekać j pracowała szybko najpotrzebniejsze rzeczy w razie gdybym dziś odjechała :D
6 pajacykow najmniejszych, 1 spiochy,5 kaftanikow 1 tetrowka i ręcznik ( swoja droga nie wiem skąd on) haha normalnie szpitalna wyprawa. Szkoda tylko ze kaftaniki a nie body no ale juz się nie będę czepiac ;)

To widać im mniejsze brzuchu tym silniejsze ruchy :p bo mój ciągle szaleje, robi sobie przerwę na sen ale w sumie cały dzien czuhre jego ruchy i ma juz swoje godziny kiedy włącza mu się szaleństwo :)

Natasza, zgadza się, razem z Tobą i Pat jutro wizytuję, tylko o 17:00 :-) kciuki za Was &&&
Ja też się boję wagi...

Moja cały czas szaleje tak samo, jak do tej pory.

To chyba nie kwestia ruchu bo tego mam pod dostatkiem na codzień..chyba juz jej sie miejsce kończy ;-)

Super, ze tez mialyscie miły dzien :-D

reklama
Rozsypuje sie :( :( :

Tak mnie wszystko boli ze masakra. Bylam na basenie,myslalam ze pomoze a tu guzik :(
Tak zle sie w pierwszej ciazy nie czulam :/
Do tego mloda sie duzo rusza i baaaaardzo bolesnie. Az czasem swieczki mi w oczach stana taki bol!!! Chyba dlatego ze miednicowo to taki mega bol :(

Echhh spadam... bo forma nie teges...

Do góry