Chrobek zastanawia mnie co to znaczy "leciuchno na czczo"???? Bo skoro wyniki są w normie, a w dodatku nie byłaś na czczo to skąd niby ta cukrzyca??
Tak Z to Zuzia
Isia to najwyższa pora wstawić suwaczek żebyśmy wiedziały ile Zuzia ma
A ja o dziwo wstalam dzisiaj nie dosc, ze wyspana to z duzym pokladem energii
Jak masz jej tak wiele to zapraszam do mnie.. Ja jak na złość sama dziś a mam roboty co nie miara.. mąż miał cały tydzień urlopu a akurat dziś pracuje do 15 a ja do 15 muszę się ze wszystkim wyrobić. Moja mama wraca dziś z sanatorium, obiecałam jej obiad- pierogi i na dodatek u niej w mieszkaniu robię, muszę tam odświeżyć, w centralnym napalić bo zimnica u niej że szok, (dobrze, że mąż wszystko mi uszykował wczoraj ja tylko mam pilnować pieca na początek) do tego młodego ze szkoły odebrać, zakupy już jej zrobiłam na świeżo.. Wiadomo w domu to inaczej wszystko.. jeszcze po drodze do sklepu wejdę raz bo o mleku i śmietanie zapomniałam.
Niestety większość lekarzy ma w nosie że my tak czekamy na każdą wizytę i że dla nas zobaczyć maleństwo jest tak ważne..
Ja też mam tak ostatnio, że codziennie coś mnie boli.. już się śmiałam do męża, że za stara jestem na ciążę bo wszystko mnie boli, co raz coś a to głowa, a to kręgosłup a to brzuch a to nogi.. ale mimo to lepiej być w ciąży po raz 2 niż 1.

Bo już wiem co jest co, wiem czego się spodziewać, fakt, że mój synek jest w wielu sprawach samodzielny więc to teź mega ułatwienie,
Miłego dnia.. ja uciekam do roboty.. Jedziemy z Majką..