- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam kolejna mamusieCześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 październikaPierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.
To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<
Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie![]()
Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość![]()
Ja to dziś mam ciężki dzień. Zaraz jak wstałam to było mi niedobrze, jeszcze facet ze spółdzielni przyszedł wymienić w łazience licznik z wody i dokładnie w tym momencie mnie totalnie zmulilo
evi55
Fanka BB :)
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.

Spark
@Miennta super
ja też po pedagogice... w szkołach specjalnych i placówkach terapeutycznych jest naprawdę ciężko, szkoda tych dzieciaków, ale trzeba myśleć pozytywnie!
@campari0202 śliczna dzidzia
@campari0202 śliczna dzidzia
Spark
Trochę za wcześnie...Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
campari0202
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Mi moja ginekolog zaleciła w 12 tygodniu[emoji6]

mama_gosi
Początkująca w BB
hello,
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d
Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d
Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte
AMysz
Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć
❤
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
reklama
igusiad
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.