reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@mamcia2014 ja juz sie boje czy podolam z opiekam nad niunia,jednak na dzieciach malo sie znam:/
Boje sie podnoszenia i ksztuszenia:/

@hona jak sie udalo to bedziesz miala wiecej kasiory i juz,co sie przejmujesz,mysl o sobiee[emoji4]

@Olasec no to dobrze ,ze przytylas mimo takich intensywnych wyniotow.
Moja kolezanka do konca ciazy wymiotowala a zaczelo jej sie w 2 trymestrze.
Bedzie dobrze,dasz jakos rade[emoji5]

@zosiak 25 tydzien,6 miesiac[emoji4]

@Calineczka24 ja bede miala wynik w kartotece za tydzien bo to na nfz mialam skierowanie[emoji4]
Kurcze jak Ty to robisz?to nawet ten kg zgubilas?ja ciagle do gory,ok 5 kg na plus mam .

@gabrika ooo 12dpo ,to kiedy testujesz?[emoji4]

@Frezja_1 u nas tez mega wieje,swiatlo nam przygasa.
Rodzicom na wsi woj lodzkie drzwwo spadlo na auto.
Nam 3 lata temu tez spadlo ale duze wieksze i to tu w Kato pod domem:/
Pol auta nam wtedy zgniotlo.
Trzymaj sie ,to pewnie awaria gdzies na miescie[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej,dzieki za kciuki i dobre slowa.
Ale raczej sie nie udalo, boli mnie tam w srodku i rabie w krzyzu,a to oznaki tylko jednego. Do rana na pewno wredota rozgosci sie na dobre :(

@mamcia2014 ja juz sie boje czy podolam z opiekam nad niunia,jednak na dzieciach malo sie znam:/
Boje sie podnoszenia i ksztuszenia:/

@hona jak sie udalo to bedziesz miala wiecej kasiory i juz,co sie przejmujesz,mysl o sobiee[emoji4]

@Olasec no to dobrze ,ze przytylas mimo takich intensywnych wyniotow.
Moja kolezanka do konca ciazy wymiotowala a zaczelo jej sie w 2 trymestrze.
Bedzie dobrze,dasz jakos rade[emoji5]

@zosiak 25 tydzien,6 miesiac[emoji4]

@Calineczka24 ja bede miala wynik w kartotece za tydzien bo to na nfz mialam skierowanie[emoji4]
Kurcze jak Ty to robisz?to nawet ten kg zgubilas?ja ciagle do gory,ok 5 kg na plus mam .

@gabrika ooo 12dpo ,to kiedy testujesz?[emoji4]

@Frezja_1 u nas tez mega wieje,swiatlo nam przygasa.
Rodzicom na wsi woj lodzkie drzwwo spadlo na auto.
Nam 3 lata temu tez spadlo ale duze wieksze i to tu w Kato pod domem:/
Pol auta nam wtedy zgniotlo.
Trzymaj sie ,to pewnie awaria gdzies na miescie[emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiaj testowałam o godz 18 [emoji85] ale ten wynik taki niepewny... czekam do jutra rano na kolejny test [emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane :)

@Funia90 to koniecznie daj znać jak łapniesz wyniki w rączki :)
Ja teraz jem dietetycznie, zero słodyczy, zero smażonego to pewnie będzie jeszcze tak, że spadne z wagi.
Leżę z dziewczyną która też ma cukrzyce to mówi, że nawet schudła 4 kg przy tej cukrzycy w ciąży. Także zobaczymy co to będzie ;)
Ja tam mogę chudnąć, dla mnie najważniejsze jest żeby Juleczka była zdrowa :)

@gabrika i jak tam? Dawaj znać :)

@Frezja_1 ja to już głupia z tego wszystkiego jestem :( czekam aż pani diabetolog łaskawie do mnie przyjdzie. Idzie od wczoraj. Do jutra myślę, że dojdzie :D

@hona i jak? Testowałaś?

Tutaj w Pszczynie też wiało jak nie wiem. Siostra mi pisała, że w Mysłowicach to masakra była :szok:
Mam siostrzeńca Ksawerego . Dzwoni do mnie dziś siostra i mi mówi, że Ksawery całą noc szalał a ja do niej z tekstem
"Dlaczego, co się stało? Kasia Ci dzwoniła?"
A Ona mi mówi, że to taki orkan :D

Może was nie wywiało całkiem :D
th.jpg

PS zmalazłam fajny link, moze którąś z was zainteresuje :)
Link do: Niezbędnik staraczki :)

Załączniki

• th.jpg
    th.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 268
Dzień dobry!

Przepraszam dziewczyny, że tak Wam wlazłam z buciorami w temat po długiej nieobecności :( nawet nie ogarniam co u każdej z Was... :(

Wczoraj zrobiłam test wieczorem o godz 18:00 i pojawiła się bardzo bledziutka, druga kreska. Niestety dzisiaj rano druga kreska była ledwo widoczna... więc nie jestem pewna na ile ten wynik może wskazywać na ciążę, a na ile jest to tylko miejsce na kreskę.

Pobiegłam zaraz po teście na bhcg, wolę od razu się upewnić jak jest na prawdę...

reklama
Grr... Napisałam posta i wyłączyła mi się przeglądarka i wszystko zniknęło!!!
Jeszcze raz....
@gabrika dawaj znać zaraz jak będziesz miała wyniki bety. Trzymam kciuki za fasolke :)
@Calineczka24 a to ty jesteś z Pszczyny?? Jakoś mi umknęło :) a pytam, bo ja jestem z Bielska :)
U mnie też wiało na maksa. W nocy nie mogłam spać, bo byłam taka nerwowa i niespokojna jakaś... I mimo tego że jestem padnięta to nie mogłam zasnąć. Mam nadzieję że tej nocy będzie lepiej już, bo aż strach...

Do góry