Widzę dziewczyny, że nie tylko ja mam problem z piciem. Staram się, ale nie wiem czy ok pół litra wody wypije :-( [emoji20] i również przez to ból głowy i spierzchniete usta.
Płomyk mam podobnie z ubrankami, mieliśmy kiedyś sklep z ubrankami niemowlęcy i co nieco nam zostało więc troszkę wyprawki do przoduwłaśnie też z Ewy Klucze.
Miłego dnia [emoji4] i powodzenia na wizytach![]()
Ja od zawsze miałam problem z piciem i to duży. Teraz w ciąży wymyśliłam sobie patent z wodą który na mnie akurat działa.
Mam 3 butelki: 2 po 1L i jedna 0.5L
Wody samej nie lubię wiec albo wciskam cytrynę wg uznania, albo w dużym 3,5L dzbanie wlewam wodę i wkrawam plastry cytryny i pomarańczy. Polecam! Tylko owoce trzeba wcześniej wyparzyć. ja je jeszcze dodatkowo zalewam octem i później szoruje. Nie, nie czuć octu [emoji851]
Wodę rozlewam do butelek i jedna mam zawsze przy sobie a resztę w lodowce. I pilnuje żeby to wypić przez dzień. Czasem się nie uda, ale wiem ile wypiłam. Do tego zupy, owoce, pomidory etc.
Można mieć mniejsze butelki a wiecej. Mąż mi to polecił. Zajęło mi trochę ale naprawdę pije więcej niż przedtem. A butelka obok przypomina o piciu.
Jak ktoś nie lubi/nie może cytrusów to może szok malinowy? Lub truskawka w wodzie?
Ps. Jak jestem na zewnątrz to pije jak głupia. Czasem więcej niż mam na dobę przygotowane [emoji23]
właśnie też z Ewy Klucze.
Niestety wyrostka na tym zdjęciu nie wiedze, choć bokiem, bo nóżka zasłania... Musisz poczekać na potwierdzenie płci
Dale trzymam kciuki za Nikosia
Rano brzuszek zdecydowanie mniejszy!
Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę mój wzrost modelki 1,61