D
Deleted member 178444
Gość
Mam stanowczo za małe dziecko.Jak dobrze mieć duże dzieci...
Cholernie zachciało mi się Fanty a syncio że pójdzie i mi kupi![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mam stanowczo za małe dziecko.Jak dobrze mieć duże dzieci...
Cholernie zachciało mi się Fanty a syncio że pójdzie i mi kupi![]()
Widze, ze Wy wszystkie kolo siebie mieszkacie, tylko ja jeden wygnaniec z lubuskiego![]()
Doczekasz się....Mam stanowczo za małe dziecko.
Tylko w ciąży już wtedy raczej nie będę [emoji14]Doczekasz się....![]()
Ja tez młp, nie całe 40 km od Krakowa.
Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...
Zielona Goraa Ty?
Ja mam to samo. Cos mi sie chce, ale nie wiem co to jest...i sklepy zamkniete. Od rana czuje sie fatalnie. Totalnie nie mam energii, boli mnie brzuch i jest mega napiety. Niby leze na hamaczku w lesie (totalny luz i relaks), a czegos mi brakuje...Ja tez młp, nie całe 40 km od Krakowa.
Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...
Nie mów "hop"Tylko w ciąży już wtedy raczej nie będę [emoji14]