reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć dziewczyny!
SANDRUS wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji4]

Dita jakbyś musiała iść ba L4 to z pewnością osobą, która ma Cię zastąpić poradziła by sobie. Hak człowiek musi to potrafi.

Też byłam dziś w lidlu,ale jakoś nie czułam potrzeby zakupów dla bąbla...

Jutro jedziemy w góry, muszę się jeszcze zastanowić czy wszystko spakowane

Mnie jeszcze jako tako by zastąpiła, tak w 75%. Tyle co jej pokazałam[emoji5] i ma notatki [emoji16]ale na pewno nie poradzi sobie z tym co ja robię za koleżanki, to dodatkowo 2zakresy obowiązków, których w ogóle nie zna, a najtrudniejsza w tym obsługa naszego programu. Wiec ktoś inny musiałby te koleżanki zastąpić i tu problem kto... [emoji53]ale jak mowię,.. jakby był mus to trzeba i by było to bym poszła i tyle, zdrowie dziecka najważniejsze. Ale łatwo by im nie było, a w moim dziale same moje bliskie koleżanki pracują... wiec mam nadzieje, że lipiec i sierpień nie będzie się nic złego u mnie działo [emoji16][emoji5]
Miłego wypadu życzę [emoji5] ja z gór i nad morze przyjechałam haha[emoji28][emoji5]

reklama
A przeczucia nie masz żadnego? [emoji5] lekarz nie puścił pary z ust? Żadnych podejrzeń? [emoji16][emoji28]
Nic a nic :) na prenatalnych nie bylo szans dojrzec, bo przez to ze mam tego swojego brzucha troche to widocznosc byla gorsza, a na ostatniej wizycie noga sie zaslaniało. Jakis czas przeczucia nie mialam zadnego, teraz cos mnie ciagnie w strone chlopaka, ale nie wiem czy to nie autosugestia, bo tu u nas duzo chlopcow, a i u kuzynki, ktora jest miesiac do przodu tez ma byc chlopiec. No i ogolem to pokolenie w naszej rodzinie to meskie bardzo jest. Babcia moja sp. mialaby teraz chyba 7 prawnukow i tylko dwie prawnuczki :) i dwa razy mi sie snilo, ze mam chlopca teraz :)
z młodą tez chodziłam i mówiłam, że chłopak, wrecz pewna bylam tak silne to przeczucie a tu dzwoni pani z kliniki, że z amnio wszystko wyszlo ok i że pokoj moge na rozowo malowac, bo dwa iksy są :D takze w moje przeczucia to ja nie wierze :D

Udanej pogody i sto lat wspaniałego pożycia małżeńskiego!!![emoji5][emoji16] czekam na zdjęcia ze ślubu! [emoji3]

Dasz rade, dasz [emoji5] a jakie emocje bedą [emoji16]ja też szybko organizowałam, ale my mieliśmy przyjęcie, nie wesele [emoji16]choć na końcu się okazało, że i tance były i zabawa Haha taki spontan [emoji23][emoji16]

Też zadzwonię[emoji5]

Super, że lepiej [emoji5] dobrze, że zbadalas sprawę i od razu jest poprawa [emoji2]

Ło Boże!! Masakra! Takie rzeczy? Jak dzicz[emoji33][emoji33][emoji33]
Dlatego ja lubię wyprzedaże internetowe [emoji5] co najwyżej nie zdążę kliknąć do koszyka [emoji23][emoji23][emoji16]

U nas pełno śpiewaków i muzyków, mój Misiek też super śpiewa, niejedno wesele na którym byliśmy rozkręcił jak mu się zapaliła lampka wodzirej :D Mam nadzieję, że jego bratanek przyjedzie. Jest wokalistą w zespole. Ten to ma głos...

To faktycznie byś nie "poszalała" za bardzo bo niewiele było uniwersalnych wzorów, raczej bardziej dedykowane pod płeć dziecka.
Poki co czekam, bo pare uniwersalnych mam kupione i po corce mam jeszcze ubranka :) jak bedzie dziewczynka to wyprawke uskladam, a jak chlopiec to pewnie czesc bede musiala dokupic :)

Mówiłam że mały ruch przy tych koszach [emoji6] Myślę że kto chciał kupić te ubranka to kupował od razu w tych standardowych cenach. Ja pewnie wtedy też od razu bym się skusiła lecz nie znałam płci maluszka, więc wyszło mi to na plus, bo teraz kupiłam o połowę taniej.
Fajnie, że udało Ci się coś znaleźć [emoji4]

U nas jeszcze pełne kosze ale mało tej małej rozmiarówki. Sobie narzuciłam, że przed czerwcem nic nie będę kupować, za chwilę połowa ciąży za mną to już można kupować [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry