reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylwia tego Ci życzę i nam wszystkim starającym się . Ja zapisałam się do gina ale pewnie w owulację lub po wyjdzie wizyta a nie zamierzam czekać że staraniami ...Musi być dobrze ..
Dziękuję Kochana :* Oczywiście dziewczyny no zaczynajcie te swoje ostatnie @, koniec ich rządów ;)

Tez jestem ciekawa ...

@agula26 co u Ciebie ? Powiedzialas mezowi szok juz minął ?

@Syl92 i tego sie trzymaj a @ niech straci sie na ok rok
Inaczej nie zamierzam, musi być dobrze:*

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo

dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Ok 30 zł

@monia_l to rzeczywiście tanio w tej aptece bo ja raz kupiłam po 32 a raz po 29 z groszami a wydawało mi się ze ceny leków na receptę wszędzie są jednakowe.

A tak dziewczyny poza tym to jutro wieczorem mam wizytę po dwóch tygodniach więc proszę trzymajcie kciuki!! W sobotę byłam u endokrynologa po prostu lekarz z powołania.Kontrola tarczycy za miesiąc na razie ok tylko oprócz badań podstawowych mam zrobić TRAb robiłyście może takie badanie?
I lekarz mówił żeby się nie stresować każdego dnia wyciągać z siebie co najlepsze!!! I tego się dziewczyny trzymajmy:)

U mnie nawet do 15 zl jest roznicy pomiędzy aptekami.

reklama
@monia_l ja kupuje luteine za 10 zl 30 sztuk.. Mam tez wpisany ryczałt normalnie jest 15 zl @Irenaa kciuki sa:) bedzie super:) badania nie znam.. @Tutti_frutti_by-Iga no czekamy na ladna bete:)

Dziewczyny apropos tarczycy, robilam ft4 i mialam 0.84 przy normie od 0.8, gin mowil zeby powtorzyc za tydz i jak bedzie tak nisko to bede brac pol tabletki tego eurytamcos na tarczyce;) a wy cos mi powiecie o takim wyniku? Wczesniej mialam bardziej w normie ale nie pamietam ile dokładnie ale tez nisko ale wyzej niz 1

Do góry