reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Mój syn przez pierwsze parę dni był Filipem. Ja wybrałam to imię po czym mąż stwierdził że jest mało męskie i wybieralismy od Nowa
i tak 4 dni po porodzie wybraliśmy Szymona. Teraz nie wyobrażam sobie żeby miał inaczej na imię
jeśli będzie u nas drugi syn to chciałabym Sebastiana a jeśli córka to nie jestem pewna... ale podoba mi się Inga może Ada. A męża jeszcze nie pytałam.
@Magdalenams a może połączenie imienia na I, oraz Ady, czyli Ida? też jest piękne 
Magdalenams
Czemu nie@Magdalenams a może połączenie imienia na I, oraz Ady, czyli Ida? też jest piękne![]()
Czemu nieja mogę listę zapełnić ale mój mąż ja ukroci. Z synem tak było. Mi się imion ze 20 podobało a jemu żadne!! Dopiero jak miał iść do urzędu rejestrować dziecko to wyszło że będzie Szymon Julian
![]()
czyli wychodzi ze Ci mężowie to takie jury. jacy oni nagle wrażliwi na estetykę imienia
Magdalenams
No Nela też superczyli wychodzi ze Ci mężowie to takie jury. jacy oni nagle wrażliwi na estetykę imieniau mnie też jest ok 10 dla dziewczynki, i 6 dla chłopca, ale tak naprawdę zgodził się na powiedzmy 4 z nich wszystkich
więc chyba zostaniemy przy Maksymilianie i Neli, chyba że coś nam się odwiedzi i zdecydujemy inaczej na spontanie
![]()
reklama
No Nela też supermoże podkradniemy. Jeszcze mamy dużo czasu a niekiedy po porodzie jak się widzi dziecko to imię pasuje lub nie.
hehe nie ma problemu! uważam
że te imię jest urocze. jeszcze na tapecie było Pola. napewno jeszcze będzie debata, jeszcze mnóstwo czasu, ja kiedyś wspominałam że miałam być Aleksem, a jak się okazało przy porodzie że jednak dziewuszka, to byłam Dominiką, tak miałam na wypisie że szpitala, a pod USC rodzice zdecydowali się na Sylwię