reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Biedronka0506 życzę powodzenia za dwie kreseczki :)

@Oczekujaca123 jak tam samopoczucie? :)
Moglabym ciagle spac.... brzuch mniej boli alw znow jakoes uplawy mam ale wodnite (myslalam, ze sie posikalam dzis :p)
I od wczoraj cierpię na rwanie nog... mam wrazenie, ze wykreca mi w kazda strone... miala ktoras tak? Ani lezec ani chodzic... dramat jakis... :(
A poza tym to duzo spie... wstaje i juz mysle o tym, zeby isc spac :D

reklama
@Takaja123 @Oczekujaca123 @Lu_cy
mam część wyników bo mam wyniki online i przepraszam za screeny może mi pomóc z wynikami
Badanie 1.png
Badanie 2.png

ANA wyszło mi kontrola bo jest podwyższone co konkretnie sugeruje te badanie ?

Załączniki

• Badanie 1.png
    Badanie 1.png
    43,9 KB · Wyświetleń: 349
  • Badanie 2.png
    Badanie 2.png
    60,5 KB · Wyświetleń: 356
Zespół antyfosfolipidowy nie masz. Antykoagulant toczniowy negatywny te wyniki Oki. Reszty nie potrafię odczytać i ich nie robilam, ale z tego co przeczytałam dwa pierwsze są graniczne

Te PPJ ANA3 wyszły mi bardzo podwyższone i piszę że kontrola.
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny chodzi mi o te badania genetyczne.
Który pakiet lepszy będę robiła z testDNA. Tylko tak jest taki
Link do: Badanie po poronieniu, które zwiększy Twoje szanse na kolejna ciążę - sprawdź!
i
Link do: Badania po poronieniu - pakiet badań po poronieniu
takie znalazłam. Nie znam się jeszcze bardzo na tych wszystkich badaniach ale widziałam pakiet z trombofilią i genami. A o co chodzi z protrombiny ?

reklama
Do góry