reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny :)
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial :)

@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?
Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik :)

Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik :)
A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona :)

A ja leżę, tak dla odmiany :D zaczęłam oglądać foteliki samochodowe i jestem w tym temacie głupia jak but :D

O to to, mam to samo :p ostatnio zainteresowałam się wózkiem 3w1 i znalazłam jeden który mi się na zdjęciu podoba, tylko jeszcze musiałabym go na żywo zobaczyć bo tak że zdjęcia to nie wiem czy ciężki, mobilny itp ;)

@hona co tam u ciebie słońce??

@ivvonka a u was? Jak malutka??

A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona :)
Termin mam na 19.04 z prenatalnych :)
Mi się właśnie podoba mnóstwo imion dla chłopców, a dla dziewczynek kiepsko :)

no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu :(
Wiem jakie to uczucie. Też mi jest przykro jak widzę kobiety w ciąży ale podnoszę się na duchu jakoś. Myślę pozytywnie że i mnie kiedyś takie szczęście spotka. Ja to bym chciała 3 dzieci ale mój mąż nie za bardzo. Powiedział że dwójka wystarczy ale znając życie będzie tyle i ile trzeba.

reklama
no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu :(
Oj Kochana wiem jak Ci ciężko :( ja długo nie mogłam patrzeć na wózki, brzuszki. Każdego dnia myślałam o tym w którym tc bym już była. Teraz często zastanawiam się jakby to było gdyby Zosia była z nami. Ale zobaczysz, jeszcze troszkę i będziesz w ciąży i tym razem musi być wszystkiego dobrze :)
O to to, mam to samo :p ostatnio zainteresowałam się wózkiem 3w1 i znalazłam jeden który mi się na zdjęciu podoba, tylko jeszcze musiałabym go na żywo zobaczyć bo tak że zdjęcia to nie wiem czy ciężki, mobilny itp ;)

@hona co tam u ciebie słońce??

@ivvonka a u was? Jak malutka??
Pokaż jaki :) ja mam wybrany 2w1 i teraz szukam fotelika :) aczkolwiek chyba powiem żeby mój chłop zajął się tematem fotelika :)

Do góry