Kati 5805
Fanka BB :)
O no to byłby najlepszy prezent dla WasMoże będziemy mieć z m prezent na urodziny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
O no to byłby najlepszy prezent dla WasMoże będziemy mieć z m prezent na urodziny![]()
Ostatnio kupiłam pink w aptece ale drogo zapłacIłam, a test to test nie wiem czy są lepsze czy gorsze ale po co przepłacaćSa jakieś lepsze lub gorsze testy? Ja robiłam ostatnio płytowy z dzidzia w czapce na zdjęciu..
Ja spróbuje po jutrze jeśli jutro @ nie przyjdzie.Dziewczyny aktualizacja: ktora w najblizszych dniach testuje?
Mi się te testy sprawdzały i nie wychodziły fałszywe kreskiO no to byłby najlepszy prezent dla Was, zamówię te testy bo nie wiadomo ile się zejdzie że staraniami a tak będą zawsze pod ręką jak coś
![]()
[emoji110][emoji110][emoji110]Ja spróbuje po jutrze jeśli jutro @ nie przyjdzie.
Wiesz co, powinnaś dziękować komuś na górze że masz zdrowe dziecko i nie szerzyć herezji że palenie w ciąży nie szkodzi dziecku. Bo szkodzi jak cholera i każdy lekarz który pozwala dalej palić jest konowałem a nie lekarzem.Jak pijesz no to na zdrowie. Nie pilam i nie pije, nawet okazjonalnie.
W piątekDziewczyny aktualizacja: ktora w najblizszych dniach testuje?
No to jak mówisz że są wiarygodne to super, dzięki za pomocMi się te testy sprawdzały i nie wychodziły fałszywe kreskia na innych to miałam nie raz cienie albo nawet i kreski a ciąży brak
![]()