Ivve
Fanka BB :)
Gratuluję i również trzymam kciuki by było tak do końca.U mnie też wszystko okej, oby tak już zostałojest serduszko termin wg usg 1 marca
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję i również trzymam kciuki by było tak do końca.U mnie też wszystko okej, oby tak już zostałojest serduszko termin wg usg 1 marca
![]()
❤❤❤❤U mnie też wszystko okej, oby tak już zostałojest serduszko termin wg usg 1 marca
![]()
Na ekranie było widać pulsujace miejsce więc wierzę że to serduszkoCudo ❤ ja nie wiem jak Ci ginekolodzy mogą w tym widzieć serduszka itd jak to takie malenstwa❤ ale dobrze że oni widzą ❤
No pewnie ❤❤❤ mnie to zawsze zdumiewa jak oni to widząNa ekranie było widać pulsujace miejsce więc wierzę że to serduszko![]()
Ja tez w poniedziałekJeny, a ja dopiero w poniedziałek usg, nie wiem jak wytrzymam
Dlaczego piszesz że może to być Twoje ostatnie ?Ja tez w poniedziałekAle może to być moje ostatnie
muszę być dobrej myśli. Na która masz?
Jeny, a ja dopiero w poniedziałek usg, nie wiem jak wytrzymam
Ja też w poniedziałek o której macie ja 20 30, dobrze wiedzieć że trzeba mieć pełny pecherz wypije cała butelkę wody żeby przez brzuszek byliJa tez w poniedziałekAle może to być moje ostatnie
muszę być dobrej myśli. Na która masz?
Bo u mnie są problemyDlaczego piszesz że może to być Twoje ostatnie ?
Super. GratulujęMelduję się po wizycie. Zamieszkał we mnie malusi bombelek, podgladalam go dziś i jego malusie serduszko nadal ciężko uwierzyć w ten cud termin na 6 marzec tak wyliczyla Pani doktor. Z miesiaczki 6t4d A usg pokazuje 6t2d nie było konieczne dopochwowe